Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kleuterklas 10833

Ontdek de LEGO DUPLO Kleuterklas set! Met een kleurrijk schoolgebouw, 3 figuren en accessoires, stimuleert deze set de ontwikkeling en rollenspel-vaardigheden van kinderen van 2-5 jaar.
Laat je kinderen hun dagelijkse schooldag naspelen en bestel nu deze educatieve en speelse set.

Waar is LEGO Kleuterklas 10833 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
39
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10833
lego insiders punten icoon
104
punten

Kom naar de kleuterschool en beleef alles wat je op een gewone schooldag meemaakt, in LEGO® DUPLO® stijl! Duik in de wereld van de kleuters en help ze bij het bouwen van hun eerste schoolervaringen. Met deze kleurrijke set kunnen kinderen hun dagelijkse schoolbelevenissen naspelen. Van speeluurtje tot middageten en persoonlijke verzorging, alles komt aan bod. Met deze DUPLO set stimuleer je de ontwikkeling en de eerste rollenspel-vaardigheden van je kind.

De set bestaat uit een kleuterschoolgebouw met een deur die open kan, plank, beweegbare lades en een toilet met wastafel. Het bevat drie leuke LEGO® DUPLO® figuurtjes: een kleuterleidster en twee kinderen. Verschillende accessoire-elementen zoals een speelmat van echte stof, twee stoelen, een beker en een kan, maken het plaatje compleet. Met de moderne figuurtjes, accessoires en stenen met getallen (1, 2 en 3) kunnen kinderen tellen en hun dagelijkse routines naspelen.

Deze set is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2-5 jaar. Het stimuleert de ontwikkeling en de eerste rollenspel-vaardigheden van je kind. Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en laat je kind alledaagse gebeurtenissen op een herkenbare manier naspelen in een LEGO® DUPLO® wereld.

Het kleuterschoolgebouw is ca. 16 cm hoog, 19 cm breed en 9 cm diep en biedt een passende bouw- en speelervaring voor jouw kind. Laat je kind de leukste momenten van de schooldag nog eens beleven! Speel samen met je kind en ontdek wat de set allemaal te bieden heeft. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en zelf verhalen bedenken.

LEGO® DUPLO® producten staan bekend om hun veiligheid. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het spelen met kleine handjes. Maak je dus geen zorgen over het speelplezier van je kind. Beleef samen met je kind de mooiste speelavonturen en help ze bij het ontwikkelen van hun creatieve en cognitieve vaardigheden.

Gun je kinderen de kans om de kleuterklas op een speelse en herkenbare manier te ontdekken. Met deze set krijgen ze de kans om hun eigen dagelijkse schoolervaringen na te spelen. Bestel nu de LEGO® DUPLO® Kleuterklas set en laat je kinderen het plezier van het spelen ontdekken.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10943

Gelukkige kindertijdmomenten

foto van lego set10864

Grote speeltuin - opbergdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.