Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pizzeria 10834

Met LEGO DUPLO Pizzeria kunnen jonge kinderen plezier maken en iets nieuws leren over buiten de deur eten.
De speelset bevat een pizzeria met oven, terras en bezorgscooter, en wordt geleverd met drie DUPLO figuurtjes en accessoires.
De set is veilig en speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2-5 jaar.
Begin nu met plezier maken en leren!

Waar is LEGO Pizzeria 10834 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10834
lego insiders punten icoon
156
punten

Welkom bij de LEGO® DUPLO® Pizzeria! Hier kan je peuter zijn of haar eigen heerlijke pizza maken en tegelijkertijd de gewoontes en regels ontdekken die gelden voor buiten de deur eten. Met deze unieke speelset kan jouw kindje samen met jou als ouder iets nieuws leren en samen bouwen aan een fantastisch avontuur in de wereld van DUPLO.

Inclusief drie LEGO® DUPLO® figuurtjes: een restauranteigenaar, een vader en een kind. De set bestaat uit een pizzeria om zelf te bouwen, inclusief oven die open kan, terras met parasol, ijskraampje en bezorgscooter. Er zijn ook stenen met opdruk van tomaat, kaas, ijs, een pepermolen, geld en ovenbediening aanwezig en accessoire-elementen zoals drie pizza's met twee verschillende toppings, een kassa, een ijsje, een beker en een mobiele telefoon.

Haal samen met je kind een heerlijke pizza uit de oven en serveer die aan de klanten op het terras. Je peuter zal het fantastisch vinden om bestellingen op te nemen via de telefoon en deze vervolgens te bezorgen met de scooter. Met de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk kunnen jonge kinderen op een leuke manier iets te weten komen over wat buiten de deur eten allemaal inhoudt.

LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes, dus ouders hoeven zich geen zorgen te maken. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar.

De pizzeria is ongeveer 19 cm hoog, 19 cm breed en 9 cm diep en de bezorgscooter is ca. 5 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed. Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare LEGO® DUPLO® wereld.

De LEGO® DUPLO® Pizzeria is perfect om jouw kindje te laten leren hoe ze heerlijke pizza's moeten bereiden terwijl ze plezier hebben en spelen met jou of vriendjes. Laat hun fantasie de vrije loop en ervaar samen wat het leuke is aan buiten de deur eten. Begin nu met plezier maken en leer tegelijkertijd iets nieuws met LEGO® DUPLO®!

SEO: LEGO® DUPLO® Pizzeria, bouw- en speelervaring, veilig, jonge kinderen, buiten de deur eten, moderne DUPLO figuurtjes, herkenbare wereld, moderne figuren, plezier maken, fantasie, iets nieuws leren.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10917

Brandweerwagen

foto van lego set10983

Biomarkt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.