Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Familiehuis 10835

Met LEGO DUPLO Mijn eigen stad Familiehuis kunnen kinderen allerlei dagelijkse taken oefenen.
Het huis heeft een keuken, badkamer, slaapkamer en kinderkamer met beweegbaar dak.
Met accessoires zoals bloemen en een borstel kunnen kinderen creatief spelen.
Het modulaire ontwerp biedt eindeloze speelmogelijkheden en stimuleert bouwvaardigheden.
Bestel nu en breng het dagelijkse leven in huis!

Waar is LEGO Familiehuis 10835 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 32.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
69
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10835
lego insiders punten icoon
208
punten

Haal het dagelijkse leven in huis met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad Familiehuis! Dit eenvoudig te bouwen huis zit boordevol speelplezier en leerzame activiteiten voor kinderen van 2-5 jaar oud. Kom binnen in een wereld van herkenning met moderne DUPLO figuurtjes van een moeder, een vader en een kind.

Kinderen kunnen talloze dagelijkse handelingen oefenen in het Familiehuis. In de keuken kunnen ze de oven openen en heerlijke maaltijden bereiden, zoals stokbroden en pannenkoeken. De badkamer heeft een toilet, wastafel en een kastje met een spiegeldeur - perfect voor als ze zich willen opfrissen. Ga naar de slaapkamer om een dutje te doen op het bed en ontdek hoe de kinderkamer een beweegbaar dak heeft om te spelen en te leren.

Het Familiehuis heeft ook een dakterras en een eethoek om gezellig samen te eten. Met de auto kunnen ze op avontuur gaan en de wereld verkennen. Met accessoire-elementen zoals bloemen, een borstel en een kan worden kinderen gestimuleerd om hun creativiteit te gebruiken en hun eigen verhaallijnen te bedenken.

Dankzij de modulaire opzet kan het Familiehuis op diverse manieren worden gebouwd en gebruikt. De set biedt vrijwel onbegrensde speelmogelijkheden en stimuleert de bouwvaardigheid van kinderen. Bovendien zijn alle LEGO® DUPLO® producten speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

Met het Familiehuis uit de serie Mijn eigen stad van LEGO® DUPLO®, kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en alledaagse gebeurtenissen naspelen. Verzamel diverse producten uit deze serie om je eigen herkenbare LEGO® DUPLO® wereld te creëren.

Bestel nu LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad Familiehuis en haal het dagelijkse leven in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 32.95 (25-05-2023) € 32.95 (25-05-2023) € 32.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10963

Spider-Man & Vrienden: Kermisavontuur

foto van lego set10616

Mijn eerste speelhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.