Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stadsplein 10836

Ontdek de bruisende wereld van LEGO DUPLO met set 10836 Stadsplein! Met vijf unieke DUPLO figuurtjes en accessoires zoals een garage, bakkerij en dokter, kunnen kinderen alledaagse gebeurtenissen naspelen.
De set stimuleert bouwvaardigheden en is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar.
Verzamel andere producten uit de Mijn eigen stad serie voor eindeloos speelplezier! Bestel nu en begin samen met je peuter aan jullie DUPLO avontuur.

Waar is LEGO Stadsplein 10836 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 47.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
98
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10836
lego insiders punten icoon
390
punten

Ontdek en verken de bruisende wereld van LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad met deze fantastische set: 10836 Stadsplein! De wereld van DUPLO is een herkenbare, moderne wereld met speelse DUPLO figuurtjes die je peuter zal omarmen. Op het stadsplein is er van alles te doen en te beleven, ga jij met je peuter op onderzoek uit?

Pak je DUPLO figuurtjes erbij en beleef alledaagse gebeurtenissen na op het stadsplein! Ga langs bij de garage waar de monteur aan een auto werkt en laat de auto heen en weer bewegen met behulp van de tandwielen. Doe boodschappen bij de bakker en groenteboer en kijk hoe de taarten en broodjes vers uit de oven komen. Of ga eens langs bij de dokter voor een controle en ontdek wat er allemaal gebeurt tijdens een bezoek aan de dokter.

De set komt inclusief maar liefst vijf unieke DUPLO figuurtjes: een monteur, een winkelier, een dokter, een moeder en een kindje. Zo kan je peuter samen met deze figuurtjes de levendige DUPLO wereld verkennen. Dat is nog niet alles, want naast de figuurtjes ontdek je ook verschillende stenen met opdruk zoals fruit, groente, een krakeling, een taart, een ovendeur, een bakkerijbord en een garagebord!

Accessoires-elementen zoals een rolstoel, twee kassa's, stokbroden, kauwgombalmachine, fruitmanden, bananen, bloemen, een verkeerskegel en een benzinepomp maken deze set helemaal compleet. Zo is er genoeg speelgoed om mee te spelen in deze bruisende DUPLO wereld.

Deze eenvoudig te bouwen set is ontworpen om de bouwvaardigheden te stimuleren en biedt eindeloze speelmogelijkheden. Laat je peuter spelenderwijs ontdekken hoe hij of zij kan betalen voor boodschappen, wat een bezoek aan de dokter inhoudt, hoe een auto wordt volgetankt en hoe je veilig de straat oversteekt.

Deze DUPLO set is speciaal ontworpen voor veilig spelen door kleine handjes en biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar. Het gebouw van twee verdiepingen is ca. 28 cm hoog, 38 cm breed en 9 cm diep. De bakkerij is ca. 18 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep. De garage is ca. 16 cm hoog, 19 cm breed en 12 cm diep. De auto is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed.

Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare LEGO® DUPLO® wereld. Deze set biedt urenlang speelplezier en is perfect voor ouders die samen met hun peuter willen spelen. Bestel nu deze geweldige set en begin samen met je peuter aan jullie DUPLO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 47.95 (25-05-2023) € 47.95 (25-05-2023) € 47.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10600

Disney Pixar Cars™ klassieke race

foto van lego set10820

LEGO® DUPLO® Creatieve bouwmand

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.