Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huisdieren 10838

Met LEGO set 10838 Huisdieren kun je een vrolijke dag in het park hebben met alle huisdieren van het gezin.
Deze set bevat een hond, kat, vogel en konijn waarmee jonge kinderen allerlei verhalen kunnen bedenken.
De set bevat accessoire-elementen zoals een frisbee, borstel en vogelbadje, en is speciaal ontworpen voor kinderen van 2-5 jaar.
LEGO® DUPLO® helpt bij de ontwikkeling van kinderen en is gemaakt van duurzaam materiaal.
Bestel deze set vandaag nog en geniet van vele uren speelplezier!

Waar is LEGO Huisdieren 10838 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10838
lego insiders punten icoon
52
punten

Wil jij een vrolijke dag hebben in het park met alle huisdieren van het gezin? Dan is LEGO set 10838 Huisdieren echt iets voor jou! Deze vrolijke en inspirerende verzameling dierenfiguren bestaat uit een hond, een kat, een vogel en een konijn. Jonge kinderen bedenken graag allerlei verhalen met deze lieve huisdieren. Zo kun je frisbee spelen met de hond, de kat borstelen, een vogelbad klaarmaken of het konijn een worteltje voeren. Voeg deze cuties toe aan de andere sets uit de serie LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad voor nog meer speelmogelijkheden!

Accessoire-elementen

De set bevat toffe accessoire-elementen waarmee je de huisdieren nog beter kunt verzorgen. Zo krijg je bijvoorbeeld een frisbee, een borstel, een vogelbadje, een bloem en een steen met opdruk van worteltjes. Leer spelenderwijs iets over de verzorging en het gedrag van huisdieren.

Veilig spelen met LEGO® DUPLO®

LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. De set biedt een passende speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar. Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare LEGO® DUPLO® wereld.

Waarom LEGO® DUPLO® kopen?

LEGO® DUPLO® is niet alleen ontworpen om kinderen te vermaken en stimuleren tot spelen, maar ook om te helpen bij de ontwikkeling. Door het spelen met de DUPLO® blokken wordt onder andere de fijne motoriek gestimuleerd en creëren kinderen een gevoel van zelfvertrouwen en voldoening. Bovendien is LEGO® DUPLO® gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en is het eenvoudig schoon te maken.

Kortom, LEGO set 10838 Huisdieren is een fantastische aanvulling op elke verzameling. Het zal zeker zorgen voor vele uren speelplezier en tegelijkertijd helpen bij de ontwikkeling van je kind. Bestel deze set vandaag nog en maak deel uit van de LEGO® DUPLO® speelwereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10900

Politiemotor

foto van lego set10545

Batgrot Avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.