Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Familiekermis 10841

Beleef samen met je kind een dagje op de kermis met de kleurrijke LEGO DUPLO set 10841 Familiekermis.
Bouw een draaimolen met tandwielaandrijving en laat de vier paarden ronddraaien.
Laat de DUPLO figuren van de glijbanen afgaan en kaartjes kopen.
Deze set biedt een veilige bouw- en speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar.
Combineer met andere producten uit de serie Mijn eigen stad voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en beleef avontuur en plezier op de kermis!

Waar is LEGO Familiekermis 10841 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
61
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10841
lego insiders punten icoon
208
punten

Beleef met je kind een dagje op de kermis vol plezier en avontuur met de LEGO® DUPLO® set 10841 Familiekermis! Deze kleurrijke en vrolijke set bevat alles wat je nodig hebt om een complete kermiservaring na te bouwen en te spelen. Je peuter zal het geweldig vinden om samen met jou de draaimolen te bouwen en de tandwielaandrijving te bedienen of de draaimolen direct met de hand te laten draaien en de vier paarden in het rond te zien gaan. Verzamel alle DUPLO figuren en laat hen van de glijbanen afgaan of een kaartje kopen bij het loket.

De set bevat vier DUPLO figuren, waaronder een vader, een moeder en twee kinderen. Bouw de echte werkende draaimolen met vier paardfiguurtjes en tandwielaandrijving, twee glijbanen, een loket met raam dat open kan en een drankautomaat met tafel en stoelen. De stenen hebben opdruk van een meetkaart, kauwgomballenautomaat, ijsjes en een kermisbord als inspiratie voor verhalen. Accessoire-elementen zoals een camera en een beker zijn ook inbegrepen.

Help je kind de tandwielaandrijving te bedienen of de bovenkant van de draaimolen met de hand te bewegen om de vier paarden in het rond te zien draaien. Laat de DUPLO figuren keer op keer van de glijbanen afkomen en speel alledaagse gebeurtenissen na zoals een kaartje kopen of een drankje uit de automaat halen in een vrolijke, kleurrijke omgeving.

De moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk bieden allerlei leuke speelsituaties met kermisthema. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes en deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar.

De draaimolen is ca. 23 cm hoog, 21 cm breed en 19 cm diep. De attractie met glijbanen is ca. 14 cm hoog, 9 cm breed en 19 cm diep. Het loket is ca. 13 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. Combineer deze set met de Schiettent (productnr. 10839) voor nog meer kermis-speelplezier. Verzamel de verschillende producten uit de serie Mijn eigen stad en speel het dagelijks leven na in een herkenbare LEGO® DUPLO® wereld.

Kortom, de LEGO® DUPLO® set 10841 Familiekermis is een geweldige manier om samen met je kind te bouwen, spelen en fantasie te stimuleren. Bestel nu en beleef een dagje op de kermis vol avontuur en plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10510

Ripslingers Vliegrace

foto van lego set30325

My First Dinosaur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.