Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batcave uitdaging 10842

De LEGO set 10842, de Batcave Uitdaging, is de perfecte speelset voor jonge Batman™-fans.
In deze set kunnen kinderen urenlang rollenspelplezier beleven en spannende avonturen beleven met Batman™, Robin, de Joker™ en Poison Ivy.
De set bevat de Batcave, de Batmobile™ en de Batcycle, evenals accessoires zoals een kanon en een monitorruimte.
Kinderen kunnen hun eigen verhaallijnen bedenken en basis bouwvaardigheden ontwikkelen.
Deze LEGO DUPLO set is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar en kan worden gecombineerd met de LEGO DUPLO Batwing avontuur set voor nog meer speelplezier.
De Batcave is ca.
23 cm hoog, 9 cm breed en 19 cm diep, terwijl de Batmobile™ ca.
4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed is en de Batcycle ca.
5 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed.
Bestel nu de LEGO DUPLO Batcave Uitdaging en beleef jouw eigen Batman™-verhaal!

Waar is LEGO Batcave uitdaging 10842 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10842
lego insiders punten icoon
325
punten

Welkom bij de Batcave Uitdaging, de ultieme speelset voor jonge Batman™-fans! Maak je klaar voor urenlang rollenspelplezier en spannende avonturen met Batman™, Robin, de Joker™ en Poison Ivy, die allemaal in deze kleurrijke LEGO® DUPLO® set te vinden zijn! Deze set is perfect voor kleine superhelden die gek zijn op actie.

In de Batcave vind je alles wat je nodig hebt om Gotham City te beschermen tegen gevaarlijke schurken. Met de Batmobile™ en de Batcycle kun je gemakkelijk door de stad racen, op zoek naar de Joker™ en Poison Ivy. Gebruik het kanon en de monitorruimte om ze op te sporen en schakel ze uit voordat ze schade kunnen aanrichten.

De Batcave komt met een schat om te ontdekken, beeldschermen, radarapparatuur en het iconische Batman™-teken om allerlei verhalen mee te bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen verhaallijn met behulp van de bijgeleverde accessoires, zoals een Batarang, waterpistool, ladder, hek, stoel en pijlen voor in het kanon.

Deze set is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Help je kind basis bouwvaardigheden te ontwikkelen met dit eenvoudig te bouwen model. De LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Bovendien biedt deze set een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 2-5 jaar.

Combineer deze set met het LEGO® DUPLO® Batwing avontuur voor nog meer Batman™ speelplezier! En als je nog niet genoeg hebt van de Batcave Uitdaging, bouw en verbouw deze set dan voor urenlang actiespel en avontuur.

De Batcave is ca. 23 cm hoog, 9 cm breed en 19 cm diep, terwijl de Batmobile™ ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed is en de Batcycle ca. 5 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed.

Bestel nu de LEGO® DUPLO® Batcave Uitdaging en bescherm Gotham City met jouw eigen Batman™-verhaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10622

LEGO® DUPLO® Creatieve Grote Bouwdoos

foto van lego set10854

LEGO® DUPLO® creatieve doos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.