Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minnie Mouse Bow-tique 10844

De LEGO set 10844, Minnie Mouse Bow-tique, bevat een gebouw met twee verdiepingen en een schattige winkel waar kinderen kunnen spelen met stenen met opdruk van een kassa, cadeau en haarstrikken.
De set stimuleert de fantasie en motorische vaardigheden van kinderen en is een geweldige aanvulling op de LEGO DUPLO collectie.
Bestel de set vandaag nog!

Waar is LEGO Minnie Mouse Bow-tique 10844 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 31.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10844
lego insiders punten icoon
208
punten

Welkom in Minnie Mouse Bow-tique, waar de fantasie van jong en oud tot leven komt! Kleine fans van Disney’s Minnie Mouse zullen veel plezier beleven aan het rollenspel bij de verkoop van strikken en rokjes in de winkel beneden. In deze set ontvang je niet alleen Minnie Mouse, maar ook haar vriendin Katrien Duck en de schattige koekoek Loca. Samen zitten ze buiten aan de tafel en laten ze Minnie Mouse boven in de slaapkamer uitrusten.

De set bevat een gebouw met twee verdiepingen met een ronddraaiend bord in de vorm van een strik, deur en ramen die open kunnen. Beneden is er een schattige winkel waarin je kinderen kunnen spelen met stenen met opdruk van een kassa, cadeau, haarstrikken en een uithangbord van Bow-tique. Boven bevindt zich een gezellige slaapkamer met bed waar Minnie Mouse heerlijk kan uitrusten na een lange dag in de winkel.

In de tuin staat een tafel met parasol en stoelen, perfect voor een heerlijke lunchpauze samen met vriendinnen. Bovendien zijn er in deze set ook accessoire-elementen zoals drie stoffen rokjes, een stoffen dekentje, stokbroden en een koffer die open kan.

Door de set op verschillende manieren opnieuw te bouwen wordt de fantasie van je kind gestimuleerd en ontwikkelt je kind goede motorische vaardigheden. Samen met Minnie Mouse en Katrien Duck kunnen jonge kinderen met veel plezier de verkoop van strikken en rokjes leren. Door het bouwen en herbouwen van dit vrolijke en kleurrijke model volgens diverse scenario's help je kinderen ook basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen.

De LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Laat je kinderen de prille rollenspelvaardigheden stimuleren met deze geliefde Disneyfiguren. Minnie's Bow-tique is ca. 28 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep en een geweldige aanvulling op je LEGO® DUPLO® collectie.

Kom naar Minnie Mouse Bow-tique en beleef de meest fantastische avonturen samen met Minnie Mouse, Katrien Duck en Loca de koekoek! Bestel de LEGO set 10844 vandaag nog en maak spelen nog leuker!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (25-05-2023) € 31.95 (25-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10933

Torenkraan & Bouwterrein

foto van lego set10829

Mickey's werkplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.