Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Flo's café 10846

Leef je uit met LEGO set 10846, Flo's Café uit Disney•Pixar Cars 3! Bouw en race met favoriete personages zoals Bliksem McQueen, Cruz Ramirez en Mack.
Ontwikkel motoriek en verbeelding, en stimuleer rollenspel.
Compleet met Flo's V8 Café en accessoires.
Perfect voor beginners.
Bestel nu en beleef eindeloze raceverhalen!

Waar is LEGO Flo's café 10846 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10846
lego insiders punten icoon
208
punten

Ben jij een grote fan van Disney•Pixar Cars 3? Dan heb jij de ultieme set gevonden om jouw favoriete personages uit Radiator Springs te bouwen en te laten racen! Deze set, genaamd Flo's Café, bevat de beroemde auto's Bliksem McQueen, Cruz Ramirez en Mack om zelf te bouwen. Laat jouw jonge Cars-fan zijn of haar fijne motoriek ontwikkelen door deze auto's helemaal zelf in elkaar te zetten. Wanneer ze klaar zijn met bouwen, kunnen ze bij Flo's V8 Café een pauze nemen en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Flo's V8 Café is niet zomaar een café; het is een iconische locatie uit de Cars-films en in deze set te vinden inclusief een voorgevel en een benzinepomp. De set bevat ook stenen met opdruk van de knoppen op de benzinepomp en een uithangbord van Flo's V8 Café voor de echte sfeerbeleving. Accessoire-elementen zoals een olieblik en brandstofpomp maken deze set helemaal compleet.

Stimuleer de rollenspelvaardigheden van je kind met deze geliefde Disney•Pixar figuren. Jonge kinderen zullen graag de auto's rondrijden en hun eigen raceverhalen verzinnen. Open de trailer van Mack om één van de auto's in de trailer te laden en op weg te gaan naar de volgende spannende race.

Deze set is perfect om de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen en is eenvoudig te herbouwen. LEGO® DUPLO®-producten zijn speciaal ontworpen voor veilig en gemakkelijk spelen door kleine handjes. Bliksem McQueen en Cruz Ramirez zijn ieder ca. 5 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed en Mack is ca. 12 cm hoog, 26 cm lang en 7 cm breed. De gevel van Flo's V8 Café is ca. 13 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

Laat jouw Cars-avonturen tot leven komen met deze fantastische set. Met Bliksem McQueen, Cruz Ramirez en Mack zijn de raceverhalen eindeloos en met Flo's V8 Café als centrale punt wordt het nog leuker! Bestel nu jouw set en ga samen met jouw kleine bouwer op avontuur in de wereld van Disney•Pixar Cars 3.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10875

Goederentrein

foto van lego set10815

Mijn eerste raket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.