Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste bouwstenen 10848

Stimuleer de verbeelding en bouwvaardigheden van jouw kind met de LEGO DUPLO Mijn eerste bouwstenen set.
Met 80 kleurrijke stenen kunnen ze eindeloos bouwen en spelen.
Geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar.
Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden! LEGO, speelplezier voor generaties.

Waar is LEGO Mijn eerste bouwstenen 10848 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 18.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10848
lego insiders punten icoon
172
punten

Stimuleer de fantasie van jouw kleine bouwmeester met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste bouwstenen set. Deze fantastische verzameling basisstenen is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en biedt urenlang bouw- en speelplezier. Met 80 vrolijk gekleurde stenen in diverse vormen en maten, inclusief dubbelzijdig bedrukte elementen en een propeller, zijn de mogelijkheden voor creatief spel eindeloos.

Of jouw peuter nu een vliegtuig, een boot, een huis, een helikopter, een vis of een bloem wil bouwen, de Mijn eerste bouwstenen set biedt onbegrensde mogelijkheden voor het stimuleren van jonge hersentjes. En met de inbegrepen bouwkaartjes kan jouw kind primaire bouwvaardigheden oefenen en hun creativiteit naar nieuwe hoogten brengen.

Deze set is een ideale aanvulling op iedere LEGO® DUPLO® verzameling en biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 1½-3 jaar. DUPLO stenen zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes, waardoor jouw kinderen lekker kunnen spelen terwijl jij volledig gerustgesteld bent.

Met de Mijn eerste bouwstenen set kan jouw kind zijn of haar verbeelding de vrije loop laten en de wereld om zich heen ontdekken. Het is de ideale manier om hun fijne motoriek en creativiteit te stimuleren terwijl ze zich vermaken met het bouwen van hun geweldige creaties.

Bestel vandaag nog jouw LEGO® DUPLO® Mijn eerste bouwstenen set en ontdek de eindeloze mogelijkheden die het biedt voor het stimuleren van de verbeelding van jouw kind en het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden. LEGO®, speelplezier dat generaties lang meegaat!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 18.95 (25-05-2023) € 18.95 (25-05-2023) € 18.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10875

Goederentrein

foto van lego set10946

Familie camper avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.