Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste taartjes 10850

De LEGO set 10850 - Mijn Eerste Taartjes is perfect voor peuters die op zoek zijn naar veilig en leuk speelgoed.
Met deze set kunnen kinderen eindeloos taartjes bouwen voor verschillende gelegenheden.
Deze set stimuleert de fantasie, creativiteit, fijne motoriek en bouwvaardigheid van jouw kind.
Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar.
Bestel vandaag nog en geef jouw kind urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Mijn eerste taartjes 10850 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
8
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10850
lego insiders punten icoon
32
punten

Ben jij op zoek naar leuke en veilige speelgoedset voor jouw peuter? Dan is de LEGO set 10850 – Mijn Eerste Taartjes absoluut een aanrader! Met deze set kunnen kinderen eindeloos veel verschillende taartjes bouwen voor verjaardagsfeestjes, theekransjes en andere feestelijke gelegenheden.

Deze set stimuleert niet alleen de fantasie en creativiteit van jouw kind, maar ook de fijne motoriek en bouwvaardigheden. Of jouw kind nu een liefhebber is van bakken of gewoon graag creatief bezig is, deze set biedt ontzettend veel mogelijkheden voor rollenspel in caféstijl, inspirerende recepten en het oefenen van bouwvaardigheden.

Met behulp van de grote, speciaal ontwikkelde LEGO DUPLO stenen kan jouw kleine bouwer de mooiste taartjes maken. De set bevat twee taartjes om zelf te bouwen, plus een kaars- en een bloem-element. Bovendien zijn de stenen eenvoudig te hanteren door kleine handjes.

De set is geschikt voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar en biedt een passende bouw- en speelervaring. De cupcake is ca. 6 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep en de verjaardagstaart met kaars is ca. 10 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep.

De LEGO set 10850 – Mijn Eerste Taartjes is een fantastisch cadeau voor jouw kleine bakker! Het is niet alleen leuk om te spelen, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van jouw kind. Haal deze set vandaag nog in huis en ga samen met jouw kind aan de slag met bouwen en fantaseren!

Bestel deze leuke LEGO set vandaag nog en geef jouw kind urenlang speelplezier. LEGO – play, create, and have fun!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10933

Torenkraan & Bouwterrein

foto van lego set10860

Mijn eerste racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.