Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste bus 10851

De LEGO® DUPLO® set 10851 is een schattige gele bus die speciaal is ontworpen voor peuters van 1½-3 jaar.
Het bevordert de fijne motoriek en bouwvaardigheid van kinderen en stimuleert rollenspel.
De set bevat een bus om zelf te bouwen en een raam-steen met figurenopdruk.
De bus kan ook worden omgebouwd tot andere voertuigen.
Bestel nu en laat de fantasie van je peuter de vrije loop gaan!

Waar is LEGO Mijn eerste bus 10851 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
6
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10851
lego insiders punten icoon
26
punten

Welkom bij de wereld van LEGO® DUPLO®! Speciaal voor onze allerkleinste LEGO® fans hebben we de schattige gele bus ontwikkeld. Deze set is perfect voor peuters die dol zijn op zelf bouwen en rondrijden met hun eigen bus.

Met deze simpele set kun je je fijne motoriek en bouwvaardigheid stimuleren en de raam-elementen met opdruk van figuren zetten aan tot rollenspel. Kleine handjes kunnen veilig spelen met de DUPLO® stenen die speciaal ontwikkeld zijn voor deze doelgroep.

Deze set bestaat uit een bus op wielen die je zelf kunt bouwen. Daarnaast zit er ook een raam-steen in de set met aan beide kanten een opdruk van figuren. Zo kun je zelf allerlei verhalen bedenken en de bus gebruiken voor verschillende avonturen.

Je kunt de bus ook ombouwen tot andere voertuigen, waardoor het spelen met deze set nooit verveelt! Help je kind basis bouwvaardigheden te ontwikkelen met dit eenvoudige model.

De LEGO® DUPLO® set met de schattige gele bus is speciaal ontworpen voor kinderen van 1½-3 jaar en biedt een passende bouw- en speelervaring voor deze leeftijdsgroep. De bus is ongeveer 7 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed.

Kom samen met ons spelen en bouwen met de LEGO® DUPLO® gele bus! Maak je eigen verhalen en ontdek nieuwe avonturen. Bestel nu jouw eigen set en laat de fantasie van je peuter de vrije loop gaan.

SEO-tip: vergeet niet om de zoekwoorden 'LEGO® DUPLO®', 'peuters', 'bouwen' en 'gele bus' te verwerken in de tekst. Zo wordt het beter gevonden door zoekmachines en kunnen meer mensen genieten van deze fantastische set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10584

Het Grote Bos

foto van lego set10988

Het busritje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.