Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste vogel 10852

De LEGO DUPLO Mijn Eerste Vogel set is perfect voor kinderen van 1½-3 jaar om hun bouwvaardigheden en motoriek te ontwikkelen.
Met de speciaal ontworpen stenen kunnen ze veilig bouwen en hun fantasie gebruiken om vrolijke vogels te creëren.
Bestel nu voor een veilige en leuke speelervaring!

Waar is LEGO Mijn eerste vogel 10852 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
7
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10852
lego insiders punten icoon
32
punten

Welkom bij de LEGO® DUPLO® Mijn Eerste Vogel set! Met deze vrolijk gekleurde papegaai kunnen kleine kinderen hun bouwvaardigheid en motoriek ontwikkelen op een veilige manier. Dit eenvoudige model stimuleert de fantasie en inspireert kinderen om hun eigen vrolijke vogelverhalen te bedenken.

De DUPLO stenen zijn speciaal ontworpen voor gebruik door kleine handjes, zodat jouw peuter veilig en gemakkelijk kan bouwen. En als de vogel eenmaal gebouwd is, kan je kind de stenen op andere manieren combineren om verschillende kleurige vogels te bouwen en nieuwe avonturen te beleven.

Deze set biedt de perfecte bouw- en speelervaring voor kinderen van 1½-3 jaar. Help jouw peuter om basis bouwvaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd de fantasie en creativiteit te stimuleren. Bouw samen verschillende kleurrijke vogels en maak er een leuke activiteit met het hele gezin van!

De papegaai zelf is ongeveer 9 cm hoog, 11 cm lang en 12 cm breed. Dit eenvoudige model is gemakkelijk te bouwen en biedt veel speelplezier voor jouw peuter. Het is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of zomaar als verrassing!

Bestel nu de LEGO® DUPLO® Mijn Eerste Vogel set en geef jouw kind de kans om zijn of haar creativiteit en bouwvaardigheden te ontwikkelen op een veilige en leuke manier. Met deze set kan jouw kind beginnen met het bouwen van een eigen wereld vol kleurrijke vogels en spannende avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10943

Gelukkige kindertijdmomenten

foto van lego set10957

Brandweerhelikopter en politiewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.