Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® creatieve bouwdoos 10853

Met LEGO® DUPLO® set 10853 kunnen jonge onderzoekers spelenderwijs hun fijne motoriek en bouwvaardigheden verbeteren.
De set bevat kleurrijke stenen, inspiratiekaartjes en bouwkaartjes om nieuwe creaties te bedenken.
Geschikt voor kinderen van 1½-5 jaar, deze set biedt een veilige en gemakkelijke bouw- en speelervaring.
Het is een geweldig cadeau om de creativiteit van kinderen te stimuleren.

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® creatieve bouwdoos 10853 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10853
lego insiders punten icoon
187
punten

Stap in de kleurrijke wereld van LEGO® DUPLO® met de creatieve bouwdoos vol tropische thema's en creëer je eigen olifanten, ananassen, zandkastelen en krabben! Deze set is perfect voor jonge onderzoekers die zowel hun fijne motoriek als bouwvaardigheden willen verbeteren terwijl ze spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken.

Deze set bevat een breed scala aan kleurrijke DUPLO® stenen die speciaal zijn ontworpen voor kleinere handjes. De set bevat verschillende elementen zoals een parasol, twee stoelen, drie bloemen en stenen met opdruk van een snavel en ogen. Met deze stenen kun je eindeloos experimenteren en nieuwe creaties bedenken.

De creatieve bouwdoos bevat ook inspiratiekaartjes waarmee je jouw exotische modellen kunt bouwen en nieuwe ideeën kunt opdoen. Je hebt de vrijheid om je eigen rollenspel-verhalen te bedenken rondom de creaties van je peuter. Daarnaast zijn er bouwkaartjes inbegrepen die kunnen helpen bij het oefenen van primaire vaardigheden.

Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 1½-5 jaar. Zo kunnen ook de allerkleinsten hun creativiteit ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Met LEGO® DUPLO® ben je verzekerd van veiligheid en gemak, waardoor het leuk en gemakkelijk is om te bouwen en te spelen. De stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en zijn perfect voor zowel thuis als op de kinderopvang.

Deze set is een geweldige manier om jonge onderzoekers te stimuleren en hun creativiteit te ontwikkelen. Het is een geweldig cadeau om te geven aan de kleintjes in je leven. Van tropische thema's tot een wereld van verbeelding en plezier, deze creatieve bouwdoos van LEGO® DUPLO® heeft het allemaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10928

Bakkerij

foto van lego set30325

My First Dinosaur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.