Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Assepoesters magische kasteel 10855

Beleef de betoverende balzaalscène uit Assepoester opnieuw met LEGO set 10855.
De set bevat het prachtige kasteel van Assepoester, een dansvloer met draaimechanisme en accessoires zoals stoelen en een echte stoffen deken.
Stimuleer de bouwvaardigheden en rollenspelvaardigheden van kinderen van 2-5 jaar.
Bestel vandaag nog deze magische set voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Assepoesters magische kasteel 10855 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
56
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10855
lego insiders punten icoon
227
punten

Welkom in het prachtige kasteel van Assepoester! Met deze LEGO® set kan je de adembenemende balzaalscène met de charmante prins opnieuw beleven. Draai aan de tandwielen om het paar te laten dansen, maar houd de tijd goed in de gaten! Deze eenvoudig te bouwen set is perfect om de bouwvaardigheden van jonge kinderen te stimuleren. Dankzij de speciale stenen met opdruk komt de magie helemaal tot leven!

De set bevat twee LEGO® DUPLO® figuren: Assepoester en de knappe prins, plus een schattige vogel om het gezelschap compleet te maken. Het kasteel van Assepoester is versierd met prachtige blauwe torenspitsen en bevat een dansvloer met een magisch draaimechanisme, een trap, een slaapkamer met een zacht bed en een kaptafel met een la waarin je allerlei spulletjes kan opbergen. Gebruik de stenen met opdruk om je eigen verhaal te verzinnen en de accessoire-elementen zoals de stoelen, het bord met een pompoen-opdruk en de deken van echte stof om het geheel nog realistischer te maken.

De set stimuleert de rollenspelvaardigheden van je kind en biedt urenlang speelplezier voor jonge kinderen. Laat Assepoester dansen met het draaimechanisme en help je kind zijn of haar basis bouwvaardigheden te ontwikkelen terwijl je samen het kasteel in elkaar zet. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, zodat je kind gemakkelijk kan bouwen en spelen.

Deze set is geschikt voor kinderen tussen 2 en 5 jaar en biedt hen een passende bouw- en speelervaring. Het kasteel van Assepoester (exclusief trap) is ongeveer 27 cm hoog, 19 cm breed en 19 cm diep.

Dompel jezelf onder in de wondere wereld van Disney's Assepoester met deze betoverende kasteelset. Ideaal als cadeau voor jonge bouwers en Disney-fans. Bestel deze magische set vandaag nog en laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10867

Boerenmarkt

foto van lego set10917

Brandweerwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.