Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Takels schuur 10856

Met LEGO set 10856 Takel's schuur kunnen fans van Disney•Pixar's Cars 3 hun eigen Takel de sleepwagen bouwen en ermee spelen.
De set bevat ook een schuur gevel met luifel, accessoires en bouwstenen met prints van lichtjes.
Geschikt voor jonge kinderen om te bouwen en te spelen.
Bestel nu online voor eindeloos speelplezier met Takel en zijn vrienden.

Waar is LEGO Takels schuur 10856 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
23
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10856
lego insiders punten icoon
104
punten

Ben jij gek op Disney•Pixar's Cars 3? Dan moet je de LEGO set 10856 Takel's schuur hebben! Bouw je eigen Takel de sleepwagen en speel met hem in zijn schuur. Rijd rondom de kegels en gebruik de moersleutel om Takel te repareren. Je ontwikkelt goede motorische vaardigheden en oefent in rollenspel door te doen alsof je Takel's videogesprek met Bliksem McQueen op de computer voert. De bijzondere vriendschap tussen deze twee personages zorgt voor onbeperkt speelplezier, zelfs wanneer Bliksem aan het racen is op de snelweg!

Deze fantastische LEGO set bevat een zelf te bouwen Takel met een sleephaak en een schuur gevel met luifel. Ook zitten er bouwstenen met prints van lichtjes op een luifel, een computerscherm met Bliksem McQueen, een radio en een uithangbord met 'Home Sweet Home' erop. Accessoires zoals een olieblik, moersleutel en twee kegels maken het spelen met Takel nog leuker.

Bedacht door jouw kind of samen met jou, Takel en zijn beste vriend kunnen veel avonturen beleven. Jouw kind zal er zeker van genieten om Takel te bouwen en met hem rond te rijden om te zien wat hij allemaal kan meenemen aan zijn haak. Dit eenvoudig te bouwen model is ideaal voor jonge kinderen om de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen. Het is gemaakt van LEGO® DUPLO®, dat speciaal ontworpen is voor gemakkelijk en plezierig spelen door kleine handjes.

Takel is ongeveer 7 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. De schuurgevel is ongeveer 14 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. Een perfecte toevoeging aan jouw LEGO verzameling!

Koop nu de LEGO set 10856 Takel's schuur en beleef eindeloos speelplezier met Takel en zijn vrienden! Bestel hem makkelijk online en ontvang hem snel thuis. Ideaal als cadeau voor jonge Cars 3 fans of als toevoeging aan jouw LEGO collectie. Mis deze kans niet en beleef jouw eigen avonturen met Takel de sleepwagen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 84.95 (12-08-2024) € 39.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set10572

LEGO® DUPLO® alles-in-één doos

foto van lego set10835

Familiehuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.