Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste puzzeldieren 10858

De LEGO set 10858 Mijn eerste puzzeldieren is perfect voor jonge kinderen die van kleurrijke dieren en puzzels houden.
Deze set bevat bouwbare puzzels van een vogel, kat en hond, waarmee kinderen hun fijne motoriek kunnen verbeteren.
De stenen met opdruk helpen bij het bedenken van verhalen en het ontwikkelen van taalvaardigheid.
De set is veilig en leuk om mee te spelen voor kleine handjes en ideaal als cadeau.
Geschikt voor kinderen tussen 1½-3 jaar.

Waar is LEGO Mijn eerste puzzeldieren 10858 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
18
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10858
lego insiders punten icoon
65
punten

De LEGO set 10858 Mijn eerste puzzeldieren is ideaal voor jonge kinderen die dol zijn op kleurrijke dieren en puzzels bouwen. De set bevat bouwbare puzzels van 3 verschillende huisdieren - een vogel, kat en hond - die je kinderen met behulp van DUPLO stenen kunnen maken.

Verhalen bedenken met stenen met opdruk

Met deze set kunnen peuters hun fijne motoriek verbeteren door de babystenen te sorteren in 3 verschillende kleuren en daarna elke kleur te gebruiken om hun huisdier te bouwen. De stenen met opdruk zijn perfect voor verhalen bedenken en helpen bij de ontwikkeling van de taalvaardigheid van je kind. Leer je dreumes bijvoorbeeld wat de verschillende huisdieren graag eten.

Veilig spelen door kleine handjes

LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontworpen om leuk en veilig te spelen door kleine handjes. Het bouwen van de puzzels helpt niet alleen om de eerste bouwvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om kleuren te herkennen en te sorteren. Dit maakt deze set de perfecte manier om samen met je kind plezier te beleven en te leren.

Schattige huisdieren verzinnen eigen verhalen

De 3 huisdieren in deze set zijn schattig en veelzijdig. Peuters kunnen hun eigen verhalen verzinnen met deze schattige huisdieren en hun fantasie op de proef stellen. De set is ook een ideaal cadeau voor peuters die dol zijn op dieren.

Specificaties LEGO set 10858

Deze set bevat 3 verschillend gekleurde bouwbare puzzels - een vogel, kat en hond. Daarnaast bevat het stenen met etensopdruk, zodat je kind verhalen kan verzinnen over wat elk huisdier graag eet. De gele vogel is ongeveer 8 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep. De blauwe kat is ongeveer 11 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. De rode hond is ongeveer 10 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep.

Deze LEGO DUPLO set is geschikt voor kinderen tussen 1½-3 jaar oud en is een perfecte manier om plezier te beleven en te leren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10895

Visite voor Emmet en Lucy van de DUPLO® Planeet

foto van lego set10515

Ariel's onderzeese kasteel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.