Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste racewagen 10860

De LEGO DUPLO Mijn eerste racewagen set is het perfecte cadeau voor jonge coureurs.
Met eenvoudig ontwerp en gemakkelijk te hanteren stenen, stimuleert het de fijne motoriek en creativiteit.
Deze set bevat een racewagen op wielen en een bedrukte Duplo-steen met coureurpersonages.
Geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar.
Bestel nu en zie hoe ze plezier hebben met deze leuke bouwset!

Waar is LEGO Mijn eerste racewagen 10860 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
6
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10860
lego insiders punten icoon
32
punten

Op zoek naar een geweldig cadeau voor een jonge coureur? Kijk niet verder dan de Mijn eerste racewagen set van LEGO® DUPLO®! Deze set is perfect voor kleine kinderen die houden van spelen, bouwen en racen. Met zijn eenvoudige ontwerp en gemakkelijk te hanteren stenen, is deze set de perfecte manier om de fijne motoriek van jonge kinderen te ontwikkelen.

Deze bouwset is ontworpen om eindeloos speelplezier te bieden aan jonge kinderen. Ze kunnen het ook overal mee naartoe nemen, zodat ze onderweg kunnen spelen en racen. Elke race is anders, omdat kinderen hun eigen verhalen kunnen verzinnen en de coureurs op de bedrukte Duplo-stenen kunnen draaien en uitwisselen.

De Mijn eerste racewagen set omvat een racewagen op een Duplo-onderstel met wielen. De wielen draaien soepel, zodat de auto makkelijk kan rijden en sturen. En er is nog meer! De set bevat ook een dubbelzijdig bedrukte Duplo-steen met coureurpersonages, zodat je allerlei verschillende verhalen kunt verzinnen en beleven. Draai de steen om en kies welke coureur de racewagen bestuurt!

Deze racewagen set is meer dan alleen speelgoed, het is een manier voor jonge kinderen om te leren en te groeien. Het stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek, de creativiteit en de verbeelding. Het helpt kinderen hun zelfvertrouwen op te bouwen, terwijl ze spelen en leren door middel van bouwen en spelen.

LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, zodat ze veilig en prachtig kunnen spelen met deze bouwstenen. Deze bouwstenen zijn groot en makkelijk te hanteren, ideaal voor kleine handjes en onervaren bouwers.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige set LEGO® DUPLO® voor jonge kinderen die van racen en spelen houden, dan is de Mijn eerste racewagen set een geweldige keuze. Perfect voor kinderen van 1½-3 jaar, deze set biedt eindeloos plezier, stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek en het creatieve denken. Bestel vandaag nog de Mijn eerste racewagen set en zie hoe je kinderen racen en spelen met deze leuke bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10963

Spider-Man & Vrienden: Kermisavontuur

foto van lego set10883

Mijn eerste sleepwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.