Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste emoties 10861

Maak kennis met de LEGO DUPLO Mijn Eerste Emoties set! Deze set bevat kleurrijke personages waarmee peuters emoties kunnen leren herkennen.
De set bestaat uit 4 bouwbare personages met dubbelzijdige gezichtsstenen en bedrukte lichaamsstenen, en verhaalstenen om rollenspel aan te moedigen.
Met deze set kunnen peuters spelenderwijs de taalvaardigheid ontwikkelen.
Geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar.
Bestel nu en geef jouw peuter een leuk, leerzaam en veilig cadeau!

Waar is LEGO Mijn eerste emoties 10861 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10861
lego insiders punten icoon
104
punten

Maak kennis met de LEGO DUPLO Mijn Eerste Emoties set! Met deze kleurrijke personages van LEGO stenen kunnen peuters verschillende emoties leren herkennen en begrijpen. Deze set is speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Draai de dubbelzijdige hoofdstenen om verschillende gezichtsuitdrukkingen te ontdekken en gebruik de dubbelzijdige verhaalstenen om je eigen verhalen te bedenken over emoties en gevoelens.

In deze set zitten 4 bouwbare personages met dubbelzijdige gezichtsstenen en bedrukte lichaamsstenen die verschillende emoties laten zien. Daarnaast zijn er ook verhaalstenen inbegrepen om het rollenspel op gang te brengen, zoals een ijsje/gevallen ijsje, opgeblazen/lege voetbal, vrolijke/gewonde teddybeer en een dag- en nachttafereel. Dit alles zorgt voor urenlang speelplezier voor jou en je peuter, terwijl je tegelijkertijd de taalvaardigheid van je kind verbetert.

Samen plezier beleven aan het leren van verschillende en tegengestelde emoties is een geweldige manier om jouw kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Verzin samen grappige verhalen over gevoelens met behulp van de verhaalstenen en help je kind om de eerste bouwvaardigheden te ontwikkelen met deze eenvoudige puzzels gemaakt van grote stenen.

Met deze LEGO DUPLO Mijn Eerste Emoties set kun je jouw peuter leren om voor de personages te zorgen die zich verdrietig of moe voelen en daarna de gezichtsstenen omdraaien wanneer ze zich weer beter voelen. Het is een perfect cadeau voor peuters en geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar.

De set bestaat uit vier kleurrijke personages. Het blauwe personage is ca. 16 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep. Het rode personage is ca. 15 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep. Het groene personage is ca. 13 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep. Het witte personage is ca. 10 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep en ze zijn allemaal even schattig!

LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes en helpen kinderen om hun creativiteit en verbeelding te ontwikkelen. Bestel nu de LEGO DUPLO Mijn Eerste Emoties set en geef jouw peuter een perfect cadeau dat leuk, leerzaam én veilig is!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10515

Ariel's onderzeese kasteel

foto van lego set10844

Minnie Mouse Bow-tique

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.