Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste feest 10862

Met LEGO DUPLO Mijn eerste feest kunnen peuters kleurrijke taartjes bouwen voor elke gelegenheid.
De set bestaat uit een grote taart en 3 afzonderlijke taartjes, inclusief kaarsjes en toppings.
Ideaal voor het oefenen van fijne motoriek en bouwvaardigheden, terwijl ze leren over feestjes en tradities.
Geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar.

Waar is LEGO Mijn eerste feest 10862 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
41
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10862
lego insiders punten icoon
97
punten

Feestjes zijn altijd leuk! En wat maakt feestjes nog beter? Taart! Met LEGO® DUPLO® Mijn eerste feest kan je peuter kleurrijke taartjes bouwen voor elke gelegenheid. Beleef samen plezier terwijl je peuter 3 afzonderlijke taartjes en een grote taart bouwt. Peuters zullen het fantastisch vinden om de kaarsjes en toppings bovenop te zetten, de taart in stukken te snijden en te delen met vrienden en familie. Dit is niet alleen een creatief en educatief speelgoed, maar het zorgt ook voor een gezellig samenzijn samen met je peuter.

De DUPLO babystenen zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Hierdoor kunnen peuters zonder zorgen hun creativiteit uiten en hun verbeelding de vrije loop laten. Deze taartenset is perfect om fijne motorische vaardigheden en bouwvaardigheden te oefenen en tegelijkertijd iets te leren over feestjes en tradities.

Deze set bestaat uit een grote taart en 3 afzonderlijke taartjes. Om de taartjes nog feestelijker te maken, zijn er ook kaarsjes en toppings inbegrepen. Je peuter kan elk feestje naspelen met deze leuke, kleurrijke taartenset. Bovendien is dit een ideaal verjaardagscadeau voor peuters.

Combineer de babystenen en toppings naar wens om taarten in alle soorten en maten te maken met je kind. De grote taart met kaarsjes is ongeveer 14 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep. De kleine taart met hoorntje is ongeveer 13 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. Met deze set kan je urenlang plezier beleven met je peuter en tegelijkertijd iets leren over delen en feest vieren.

LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes. Deze taartenset is geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar. Met LEGO® DUPLO® Mijn eerste feest kan je peuter kleurrijke taartjes bouwen voor elke gelegenheid en zo deel uitmaken van het feestgebeuren!

Als je op zoek bent naar een educatief en creatief speelgoed dat de verbeelding van je kind stimuleert, dan is LEGO® DUPLO® Mijn eerste feest de ideale keuze. Door deze set zullen peuters meer te weten komen over verschillende gelegenheden en hoe deze worden gevierd. Bovendien is deze set eenvoudig te bouwen en opperst geschikt voor de allerkleinsten. Try it out!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10919

Batcave

foto van lego set10842

Batcave uitdaging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.