Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste dier - opbergdoos 10863

Maak kennis met de schattige en kleurrijke dieren uit LEGO set 10863: Mijn eerste dier - opbergdoos! Met vijf bouwbare figuren in de set, kunnen peuters hun eigen dierentrein maken.
De set stimuleert speelplezier, leren over dieren en kleuren en het ontwikkelen van creativiteit.
Geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar.
Bestel vandaag nog en laat peuters hun eigen dierentrein bouwen!

Waar is LEGO Mijn eerste dier - opbergdoos 10863 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 20.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
34
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10863
lego insiders punten icoon
195
punten

Maak kennis met de schattige en kleurrijke dieren uit LEGO set 10863: Mijn eerste dier - opbergdoos! Speciaal ontwikkeld voor peuters, biedt deze set niet alleen verrassend veel speelplezier, maar is het ook een fantastische manier om te leren over dieren en kleuren.

Met de vijf bouwbare figuren in deze set, kun je een eigen dierentrein maken. Bouw een olifant op wielen, compleet met een glijbaan als slurf. Of bouw een krokodil, die zijn kaak kan openen en dichtklappen en laat hem langsrijden op zijn wielen. De leeuw heeft een openende bek en kan ook op wielen rijden, net zoals de giraf met zijn flexibele nek en de vrolijke vogel.

Het bouwen van deze vijf bouwbare figuren is slechts het begin. Peuters zullen genieten van het sorteren van de stenen in verschillende kleuren en het zelf bouwen van hun eigen dierenverhalen. Praat over de dieren terwijl jullie ze samen bouwen. Op deze manier kan je kind kleuren leren herkennen en sorteren en nieuwe woorden leren terwijl jullie samen spelen.

De grote, vrolijke LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. De stenen worden geleverd in een handige opbergdoos, zodat je alles bij elkaar kunt houden en de set gemakkelijk mee kunt nemen voor onderweg.

Peuters zullen het geweldig vinden om met de trein van dieren door de kamer te rijden. Koppel de olifant, krokodil, leeuw, giraf en vogel aan elkaar voor een echte dierenoptocht en verzin de wildste avonturen. Laat je kind zijn of haar creativiteit gebruiken en speel samen met deze veelzijdige speelset.

Met de LEGO set 10863 Mijn eerste dier - opbergdoos als cadeau geef je niet alleen een geweldige set waar kinderen dol op zullen zijn, maar ook educatief speelgoed dat de verbeelding stimuleert. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor gemakkelijk en leuk spelen door kleine handjes en zijn geschikt voor kinderen van 1½-3 jaar.

De olifant is ca. 12 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed. De krokodil is ca. 12 cm hoog, 8 cm lang en 12 cm breed. De leeuw is ca. 12 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed. De giraf is ca. 16 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. De vogel is ca. 11 cm hoog, 9 cm breed en 11 cm diep. Combineer de set met Mijn eerste lieveheersbeestje (productnr. 10859) om de dierentrein nog langer te maken.

Bestel vandaag nog LEGO set 10863 Mijn eerste dier - opbergdoos en laat peuters hun eigen dierentrein bouwen. Met deze kleurrijke set vol schattige dieren op wielen, zal het spelen nooit meer hetzelfde zijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.95 (25-05-2023) € 20.95 (25-05-2023) € 20.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10591

Brandweerboot

foto van lego set10848

Mijn eerste bouwstenen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.