Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Grote speeltuin - opbergdoos 10864

De LEGO® DUPLO® Grote speeltuin - opbergdoos is een leuke en educatieve speelset voor kinderen van 2-5 jaar.
Met 71 kleurrijke stenen kunnen kinderen hun eigen avontuurlijke speeltuin bouwen, inclusief een draaiende windmolen, schommel en glijbanen.
De set stimuleert de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit van kinderen.
De handige opbergdoos zorgt ervoor dat de stenen gemakkelijk opgeborgen en meegenomen kunnen worden.
Een perfect cadeau voor peuters die van spelen en bouwen houden!

Waar is LEGO Grote speeltuin - opbergdoos 10864 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
71
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10864
lego insiders punten icoon
260
punten

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende speelset voor jouw peuter? Dan is de LEGO® DUPLO® Grote speeltuin - opbergdoos precies wat je zoekt! Deze set is perfect voor jonge kinderen die van spelen en bouwen houden. Met behulp van de kleurrijke stenen in deze set kunnen kinderen hun eigen avontuurlijke speeltuin bouwen. De set bevat onder andere een draaiende windmolen, een werkende schommel, 2 glijbanen, een auto op een veer en 2 DUPLO figuren. Zo kunnen kinderen elke keer opnieuw een andere speeltuin bouwen, wat garant staat voor uren speelplezier!

Dankzij de handige opbergdoos kun je de LEGO® DUPLO® stenen gemakkelijk opbergen. De verpakking van deze set is namelijk niet alleen een doos om de stenen in op te bergen, maar ook nog eens onderdeel van de speelset zelf. Kinderen kunnen de verpakking dus ook gebruiken als onderdeel van hun speeltuin!

De LEGO® DUPLO® Grote speeltuin - opbergdoos is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. De set bevat 71 kleurrijke stenen, waaronder een draaiende windmolen, een echt werkende schommel, een scharnierende ladder, 2 schuifelementen, een buigzame veer, een onderstel met wielen, een deur, een raam, een schep, een vlag en bloemen. Dit maakt het mogelijk voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding te stimuleren en vrijuit te spelen.

Bouw samen met je kind een zelfbedachte LEGO® DUPLO® avonturenspeeltuin en beleef samen urenlang speelplezier. De set bevat 2 LEGO® DUPLO® kinderfiguren die samen met de stenen gebruikt kunnen worden om rollenspel en verhalen te bedenken. Zo ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun sociale en emotionele vaardigheden.

De boomhut met glijbaan is ongeveer 20 cm hoog, 30 cm breed en 13 cm diep. Het schommelgedeelte met windmolen is circa 17 cm hoog, 14 cm breed en 6 cm diep. De set is gemakkelijk te bouwen en wordt geleverd met een duidelijke handleiding, zodat kinderen snel aan de slag kunnen.

De LEGO® DUPLO® Grote speeltuin - opbergdoos is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Door te spelen met deze set ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek, hun hand-oogcoördinatie en hun creativiteit. Bovendien dragen de kleurrijke stenen bij aan de ontwikkeling van de cognitieve vaardigheden van kinderen.

In conclusie is de LEGO® DUPLO® Grote speeltuin - opbergdoos een fantastische speelset voor jonge kinderen. Deze set is niet alleen leuk, maar ook educatief en stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen. Met de vele kleurrijke stenen kun je elke keer weer een andere speeltuin bouwen. En dankzij de handige opbergdoos kun je de stenen gemakkelijk opbergen en meenemen. Deze set is daarom een perfect cadeau voor peuters die van spelen en bouwen houden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10515

Ariel's onderzeese kasteel

foto van lego set10507

Mijn eerste treinset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.