Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boerenmarkt 10867

Met de LEGO DUPLO set 10867 kunnen peuters op een speelse manier leren over alledaagse gebeurtenissen op de boerenmarkt.
De set bevat een marktkraam, een bouwbare auto en diverse accessoires zoals pompoenen en appels.
Ideaal voor kinderen van 2-5 jaar om hun fijne motoriek te ontwikkelen en te leren over het kopen van producten.
Verzamel alle producten uit de Mijn eigen stad serie voor eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Boerenmarkt 10867 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
26
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10867
lego insiders punten icoon
104
punten

Stap in de herkenbare wereld van LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad en beleef alledaagse gebeurtenissen op een speelse manier! Deze set neemt je mee naar de gezellige boerenmarkt, waar de leukste avonturen op je wachten. Verken de marktkraam en ontdek alle verse producten die worden aangeboden. Samen met de 3 DUPLO figuren oefen je hoe je producten kunt kopen en betaal je aan de kassa. Daarna is het tijd om de auto vol te laden en weg te rijden!

Met deze set ontwikkelen peuters hun fijne motoriek, terwijl ze genieten van urenlang speelplezier. De grote bouwstenen maken het eenvoudig om te bouwen en te spelen. Bovendien zijn de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk uit deze set ideaal om op een leuke manier te leren hoe je iets koopt op de markt of in een winkel.

De set bevat een marktkraam en een bouwbare auto, samen met diverse accessoires zoals pompoenen, appels en een maïskolf. Maak het plaatje compleet met de vogelfiguur die de boerenmarkt levendig maakt. Peuters zullen het geweldig vinden om met de auto naar de boerenmarkt te rijden en te ontdekken wat er allemaal te koop is.

LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad is speciaal ontwikkeld voor veilig en leuk spelen door kleine handjes. Deze set is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar en de marktkraam is ca. 11 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. De auto is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.

Verzamel alle producten uit de serie LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad en speel het dagelijks leven van je kind na in een herkenbare DUPLO wereld. Deze set maakt een ideaal cadeau voor peuters en is perfect om te spelen en te leren.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef de leukste avonturen op de boerenmarkt met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10966

Pret in bad: drijvend diereneiland

foto van lego set10561

Peuter beginbouwset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.