Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Goederentrein 10875

De LEGO DUPLO Goederentrein (set 10875) is perfect speelgoed voor jonge treinliefhebbers.
Met de Duwen en rijden-motor kan de trein gemakkelijk bestuurd worden.
Kinderen kunnen hun creativiteit gebruiken door actiestenen op de rails te plaatsen, en de set bevat ook spannende railelementen en accessoires.
Met de optionele app kunnen de speelmogelijkheden nog verder worden uitgebreid.
Veiligheid staat voorop bij LEGO DUPLO-producten.
Bestel nu deze set voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Goederentrein 10875 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 99.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 108.917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 109.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 129.9917-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
105
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-07-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10875
lego insiders punten icoon
975
punten

De LEGO DUPLO Goederentrein is het perfecte speelgoed voor jonge kinderen die dol zijn op treinen. Met dit speelgoed kan je peuter zichzelf een machinist wanen dankzij de Duwen en rijden-motor. Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden en kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen.

Laat je kind zijn of haar creativiteit de vrije loop laten door de 5 gekleurde actiestenen op de rails te plaatsen. Zo kan de trein toeteren, de lampen aan- en uitgaan, pauzeren om te tanken, van richting veranderen en worden gestopt op elk gewenst punt. De set bevat allerlei spannende railelementen, waaronder wissels, heuvels, een spoorwegovergang en eindpunten, die elk voor urenlang speelplezier zorgen.

De set bevat ook een havengedeelte met een kleine hijskraan en een boot, een grote hijskraan, een café, een station voor laden en lossen en 24 stukken rails, samen met een aantal DUPLO-figuren en een dierenfiguur. Je kind zal genieten van het overladen van de vrachtcontainers met kiepfunctie met behulp van de beweegbare kraan. En als de machinist besluit te lunchen bij het café, kan je kind zich uitleven met een winkelrollenspel.

Dankzij de optionele app kunnen je kind en jij de speelmogelijkheden nog verder uitbreiden! De trein kan op afstand worden bediend en er zijn verschillende leuke activiteiten om samen met je peuter uit te voeren. Bovendien is de trein en de rails compatibel met de bestaande LEGO DUPLO treincollectie van je kind.

De set bevat ook veel accessoires, waaronder een benzinepomp, een koffiezetapparaat, een beker, een reep chocolade, een melkfles, een visnet, brood, bananen, een pakket, een kassa, een moersleutel, een vis en een menukaart. Elk kind zal hierdoor worden aangemoedigd om zijn of haar verbeelding te gebruiken en zo veel mogelijk te spelen!

Afgezien van de uren speelplezier die deze set biedt, is het ook nog eens ontworpen met het oog op veiligheid. LEGO DUPLO-producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes. Let op dat de locomotief en batterijen niet in water worden geplaatst of in de buurt van water worden gebruikt.

Kortom, de LEGO DUPLO Goederentrein is het perfecte speelgoed voor jonge kinderen die dol zijn op treinen en urenlang plezier willen beleven aan het bouwen en spelen. Het is veilig, veelzijdig en kan worden uitgebreid met de gratis app voor nog meer speelmogelijkheden! Combineer de set met andere LEGO DUPLO treinsets om de speelervaring nog uitdagender te maken. Bestel nu de LEGO DUPLO Goederentrein en maak je peuter blij!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 75.99 (08-01-2024) € 129.99 (18-09-2022) € 99.13

Ook aanbevolen:

foto van lego set10569

Schatkist Aanval

foto van lego set10805

Rond de wereld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.