Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rapunzels toren 10878

Maak kennis met de LEGO DUPLO Disney 10878 Rapunzels toren speelset.
Kinderen kunnen hun fijne motoriek ontwikkelen en dagelijkse activiteiten in de toren naspelen.
Deze set bevat een LEGO DUPLO figuur van Rapunzel en Maximus het paard, evenals een borstel, deken en schilderijtegel.
Het bouwen van de toren helpt kinderen ook de basisbouwtechnieken te leren.
Het is de perfecte speelgoedbouwset om de wereld van Disney's Tangled te ontdekken en nieuwe avonturen te beleven.
Bestel vandaag nog en creëer je eigen magische verhaal!

Waar is LEGO Rapunzels toren 10878 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10878
lego insiders punten icoon
156
punten

Beleef het magische avontuur van Disney's Tangled met de LEGO® DUPLO® l Disney 10878 Rapunzels toren speelset. Laat je fantasie de vrije loop en maak steeds weer nieuwe creaties. Met deze set ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek terwijl ze zich vermaken met het naspelen van de dagelijkse bezigheden in de toren.

Deze speelgoedbouwset is perfect voor iedere Disney-prinsessen fan die graag de avonturen van Rapunzel wil beleven. Verzorg het paard Maximus, schilder in de buitenlucht, laat Rapunzels lange haar neer uit het raam en stop haar in onder de dekens. De set bevat een LEGO DUPLO figuur van Rapunzel en Maximus het paard. De toren heeft een deur en een raam die open kunnen, een bed, 2 laden en een stoel. Accessoires: een borstel, een stoffen deken en een tegel met opdruk van Rapunzels schilderij.

Het bouwen van de toren is niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook om de basistechnieken van het bouwen onder de knie te krijgen. LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen om leuk en gemakkelijk te spelen door kleine handjes. Met deze set kunnen kinderen van 2-5 jaar samen met hun ouders of vriendjes allerlei rollenspelavonturen bedenken en de basisvaardigheden van het bouwen ontwikkelen.

De toren is ongeveer 28 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep. Het is de perfecte speelgoedbouwset om de prachtige wereld van Disney's Tangled te ontdekken en geïnspireerd te worden om nieuwe avonturen te beleven.

Herbeleef het magische verhaal van Rapunzel en help haar om haar droom van vrijheid en avontuur te vervullen. Deze LEGO® DUPLO® l Disney 10878 Rapunzels toren is een geweldig cadeau-idee voor iedereen die van Disney, prinsessen en bouwen houdt. Bestel vandaag nog en stap in de wereld van Disney's Tangled!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (24-05-2023) € 23.95 (24-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10956

Pretpark

foto van lego set10886

Mijn eerste auto creaties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.