Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn eerste balancerende dieren 10884

LEGO DUPLO 10884 Mijn Eerste Balancerende Dieren is een leuke en educatieve set voor peuters vanaf 1,5 jaar.
Met kleurrijke jungledieren leren kinderen spelenderwijs bouwen en hun motoriek ontwikkelen.
Het stimuleert de fantasie en taalontwikkeling en biedt eindeloos speelplezier.
Bestel snel deze uitdagende speelervaring!

Waar is LEGO Mijn eerste balancerende dieren 10884 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.6119-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10884
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij dol op spelen en bouwen? Dan is LEGO® DUPLO® 10884 Mijn Eerste Balancerende Dieren echt iets voor jou! Met deze set kun je als peuter eindeloos spelen, bouwen en balanceren. De kleurrijke jungledieren zijn zo leuk om op verschillende manieren op de wip te zetten en te zien hoe die omvalt. Bouw ze op en laat ze rustig de wereld verkennen of bouw ze snel weer om naar een geheel nieuw design.

De set bestaat uit vier verschillende dieren; een aap, een olifant, een tijger en een panda. Deze zijn eenvoudig te bouwen en te herbouwen met stevige DUPLO stenen. Duw de dieren langzaam één voor één op de wip en kijk welk dier blijft staan! Maar let op, want als de wip te ver doorbuigt dan vallen de dieren er af. Gelukkig zijn er nog twee extra stenen waarmee je de wip in balans kunt houden.

De speelgoeddieren zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze prikkelen ook nog eens de fantasie en taalontwikkeling van je kindje. Samen met je peuter zet je de 3D-dierenpuzzels gezellig in elkaar en praat je over de verschillende jungledieren. Je kunt ze zelfs op elkaar stapelen voor nog meer speelplezier!

Met de set kun je alleen spelen, maar ook lekker samen met andere peuters. De eindeloze creatieve mogelijkheden van LEGO® DUPLO® speelgoed nodigt peuters uit tot creatief denken. Zo stimuleer je ze om hun fantasie en creativiteit de vrije loop te laten gaan.

De LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes. De stenen zijn niet te klein en daarom veilig voor peuters. Deze set met dierenspeelgoed is een ideaal cadeau voor peuters vanaf 1,5 jaar. De dieren zijn elk ca. 8 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep en het balanselement is ca. 4 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed.

Met LEGO® DUPLO® Mijn Eerste Balancerende Dieren kunnen jonge kinderen hun motoriek ontwikkelen. Dit is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kindje. Doordat ze kleine en grote stenen vastpakken trainen peuters hun fijne motoriek en worden ze steeds handiger in het bouwen en stapelen van creaties.

Kortom, LEGO® DUPLO® Mijn Eerste Balancerende Dieren is een leuke en educatieve set, geschikt voor peuters vanaf 1,5 jaar. Met de kleurrijke jungledieren leren kinderen op spelenderwijs te bouwen en hun motoriek te ontwikkelen. Daarnaast prikkelen de dieren de fantasie en taalontwikkeling van je kindje, wat het perfect maakt om er even lekker samen mee te spelen. Bestel de set snel en laat je kindje genieten van deze uitdagende speelervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 39.99 (16-11-2023) € 29.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set10887

Creatief plezier

foto van lego set10582

Bos Dieren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.