Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatief plezier 10887

Laat je kinderen hun creativiteit de vrije loop met de LEGO DUPLO 10887 Creatief Plezier bouwset.
Met 120 kleurrijke stenen kunnen ze eindeloos bouwen en spelen, terwijl ze hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden ontwikkelen.
Deze set is veilig en speciaal ontworpen voor kleine handjes en bevat bedrukte stenen voor extra inspiratie.
Het is het perfecte cadeau voor peuters en een geweldige aanvulling op hun LEGO DUPLO-collectie.
Laat je kind en jouw band versterken door samen te bouwen en creëren.

Waar is LEGO Creatief plezier 10887 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
120
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10887
lego insiders punten icoon
300
punten

Laat je kinderen hun fantasie de vrije loop met de LEGO® DUPLO® 10887 Creatief Plezier bouwset! Met maar liefst 120 felle kleurrijke stenen kunnen ze al hun creatieve ideeën tot leven brengen. Deze bouwset is niet alleen urenlang bouw- en speelplezier, het helpt ook bij de ontwikkeling van hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden. Maar dat is niet alles, want samen bouwen met je kleintje versterkt ook jullie band.

Laat je kinderen hun creativiteit de vrije loop met deze geweldige bouwset. Bouw eenvoudig je eigen papegaaien, een kasteel, ballonnen, een appel en een boot. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met inspirerende bouwideeën kan je kind een grote en kleine papegaai bouwen of een groot kasteel! Van gebouwen en voertuigen tot speelgoeddieren, alles kan worden gemaakt met deze duurzame bouwstenen.

LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid tijdens het spelen. De set bevat ook bedrukte stenen die als inspiratiebron kunnen dienen voor nog meer plezier en avontuur!

Thuis spelen is nog nooit zo leuk geweest! Peuters leren spelenderwijs en ontwikkelen hun taal- en sociale vaardigheden door hun eigen verhalen te maken en situaties uit de werkelijkheid na te spelen. Deze bouwset is het perfecte cadeau voor jouw peuter en een geweldige aanvulling op hun bestaande LEGO® DUPLO® collectie. Ervaar het plezier van bouwen en creëren samen met je kinderen en versterk jullie band.

Met de LEGO® DUPLO® 10887 Creatief Plezier bouwset kan jouw kind hun creativiteit de vrije loop laten. Het is de ideale manier om hun eerste bouwvaardigheden onder de knie te krijgen met onbegrensd bouwplezier. Kies voor het beste, kies voor LEGO® DUPLO®, het speelgoed dat garant staat voor veilig spelen en enorm veel plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10816

Mijn eerste wagens en trucks

foto van lego set10863

Mijn eerste dier - opbergdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.