Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweertruck 10901

De LEGO DUPLO Brandweertruck (set 10901) is perfect voor peuters die graag brandweeravonturen willen beleven.
Met een blauw zwaailicht en een sirene is de brandweertruck de ster van het spel.
Deze gemakkelijk te bouwen set bevat een la die open kan, een kantelbare ladder en 2 DUPLO figuren.
Het activeren van licht en geluid voegt extra opwinding toe aan het spel.
Combineer deze set met andere DUPLO Mijn eigen stad-producten voor nog meer speelmogelijkheden.
De brandweertruck is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar is LEGO Brandweertruck 10901 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
21
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10901
lego insiders punten icoon
104
punten

Speel nu de spannendste brandweeravonturen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad! Deze herkenbare wereld zit vol moderne DUPLO figuren die jouw kinderen kunnen redden van gevaarlijke situaties. Versterk het zelfvertrouwen en geef ze een geweldig speelgoed dat perfect past bij hun creatieve verbeeldingsvermogen. De 10901 Brandweertruck is speciaal ontworpen om de kleine brandweervrouw of -man te helpen anderen te hulp te schieten. Met een blauw zwaailicht en een sirene is deze brandweertruck zeker weten het middelpunt van de reddingsacties.

Deze gemakkelijk te bouwen brandweerwagen heeft een la die open kan en een ladder die kan kantelen om de brandweerman te helpen de zwaarste taken uit te voeren. Peuters zullen het geweldig vinden om de brandweerman te helpen de kat uit de bouwbare boom te redden! De set is inclusief 2 DUPLO figuren en een kattenfiguur, dus er is genoeg ruimte om verschillende reddingsmissies te spelen.

Druk op de knop om het licht en het geluid te activeren en schiet te hulp met deze rode brandweertruck voor peuters! Het is een prachtig cadeau dat helpt om de fijne motoriek en de bouwvaardigheden van je kind te verbeteren. Kinderen kunnen met deze set hun heldendaden naspelen, zodat ze zich echte helden voelen.

De 10901 Brandweertruck is een perfect cadeau voor peuters en jonge kinderen die graag willen spelen en bouwen met LEGO DUPLO. Het is eenvoudig te bouwen en een ideale kennismaking met de wereld van bouwen. LEGO DUPLO-producten zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en zijn veilig om mee te spelen.

Met meerdere LEGO DUPLO Mijn eigen stad-producten kan je kind alledaagse situaties naspelen in een herkenbare DUPLO wereld. Deze brandweertruck kan worden gecombineerd met de 10903 Brandweerkazerne, voor nog meer spannende speelavonturen.

De brandweertruck is ca. 10 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed en past perfect bij andere LEGO DUPLO-producten. Begin nu met spelen en beleef de spannendste reddingsacties met de 10901 Brandweertruck en andere Mijn eigen stad-producten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10566

Creatieve picknick

foto van lego set10416

Dieren verzorgen op de boerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.