Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerkazerne 10903

Maak kennis met de LEGO DUPLO Brandweerkazerne (set 10903) waar kinderen leren over de brandweer en reddingsoperaties.
De set bevat een eenvoudig te bouwen brandweerkazerne met toren en brandweertruck met accessoires zoals een ladder en een brandblusser.
Met behulp van de knop op de truck kunnen de sirene en het licht geactiveerd worden.
Deze set stimuleert de fijne motoriek en is ideaal als cadeau voor peuters.
Combineer het met andere LEGO DUPLO Brandweerproducten voor nog meer plezier.
Ontdek dit educatieve en vermakelijke speelgoed nu!

Waar is LEGO Brandweerkazerne 10903 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
76
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10903
lego insiders punten icoon
412
punten

Word een heldhaftige brandweerman of -vrouw met de LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad 10903 Brandweerkazerne! Deze set is perfect om alledaagse gebeurtenissen na te spelen in een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Bezoek de eenvoudig te bouwen brandweerkazerne en verzin allerlei verhalen samen met de twee brandweerlieden en hun trouwe hond.

Leer samen met de stoere brandweerlieden hoe je een kampvuur veilig uit kan maken en hoe je op een ladder moet klimmen om de kazernehond uit de toren te redden. Zodra de brandweerlieden worden opgeroepen, help je je peuter om hen snel in de brandweertruck te zetten en het zwaailicht en de sirene aan te zetten. Samen scheur je razendsnel naar de volgende heldhaftige reddingspoging!

De set bevat een eenvoudig te bouwen brandweerkazerne met toren en een brandweertruck voor peuters met zwaailicht en sirene. Accessoire-elementen zijn onder andere een ladder, een brandslang, een brandblusser, een bijl en een kampvuur. Druk op de knop op de brandweertruck om de sirene en het licht te activeren.

De set bevat 2 LEGO® DUPLO® figuren van brandweerlieden, plus een figuur van een hond. Het spelen met deze moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk is niet alleen leuk, maar leert peuters ook op een speelse manier iets over alles wat brandweerlieden voor ons doen. Het bouwen van deze brandweerkazerne helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kind en is daarom ook een ideaal cadeau voor peuters.

LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes. Er zijn diverse LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad producten om te verzamelen en hiermee kan je kind alledaagse situaties naspelen in een herkenbare DUPLO wereld. Combineer deze set met de 10901 Brandweertruck voor nog meer brandweerplezier.

De brandweerkazerne is ongeveer 26 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 12 centimeter diep. De brandweertruck is ongeveer 10 centimeter hoog, 14 centimeter lang en 7 centimeter breed.

Word een heldhaftige brandweerman of -vrouw met de LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad 10903 Brandweerkazerne en beleef eindeloos speelplezier! Bestel nu en laat je peuter samen met de stoere brandweerlieden de wereld redden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (25-05-2023) € 42.95 (25-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10580

LEGO® DUPLO® Deluxe doos

foto van lego set30325

My First Dinosaur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.