Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Babydieren 10904

Ontdek de schattige wereld van babydieren met de LEGO DUPLO Mijn stad 10904 Babydieren speelset.
De set bevat vier lieve babydieren waar kinderen spelenderwijs de momenten in de ontwikkeling van hun peuter kunnen ontdekken.
Deze educatieve speelgoedset draagt bij aan de sociale en emotionele intelligentie, bouwvaardigheden en fijne motoriek van kinderen.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bestel nu en beleef samen de magische wereld van babydieren!

Waar is LEGO Babydieren 10904 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
9
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10904
lego insiders punten icoon
75
punten

Ontdek samen met je kleintje de fascinerende en schattige wereld van babydieren met de LEGO® DUPLO® Mijn stad 10904 Babydieren speelset! Deze set bevat vier lieve babydieren: een babypanda die op een bamboetak kauwt, een zeldzame jonge witte tijger die een mooie roze bloem bewondert, een babygiraffe die aan de blaadjes van een boom knabbelt en een lieve babyolifant die met zijn vriendjes komt spelen. Samen met deze handzame en kleurrijke dierenfiguren en bouwstenen kunnen kinderen spelenderwijs de momenten in de ontwikkeling van hun peuter ontdekken.

Deze educatieve DUPLO® speelgoedset draagt bij aan de sociale en emotionele intelligentie van kinderen, maar ook aan hun beginnende bouwvaardigheden en fijne motoriek. Door de dierenfiguren en accessoires op verschillende manieren te combineren en te bouwen, kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten en zo hun bouwvaardigheden ontwikkelen. Zo hebben ze niet alleen plezier, maar leren ze ook nog eens spelenderwijs!

De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en bevat alle magie en verrukking van babydieren in één handige doos. Zo kan je samen met je kinderen hun eerste avonturen beleven en de dieren overal mee naartoe nemen. Laat ze kennis maken met de panda die in de bamboetak klimt, de tijger die zijn nieuwsgierige neusje in de roze bloem steekt, de giraffe die haar nek uitstrekt voor de blaadjes van de boom en de olifant die met zijn vriendjes de leukste spelletjes speelt.

De LEGO® DUPLO® Mijn stad 10904 Babydieren set is niet alleen leuk als cadeau voor je eigen kinderen maar ook als verrassing voor andere kinderen. Het speelgoed is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het jarenlang plezier biedt. Bovendien is het eenvoudig schoon te maken en stevig genoeg om kleine kinderhandjes te weerstaan.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO® DUPLO® Mijn stad 10904 Babydieren set in huis en laat je kinderen spelenderwijs leren en ontdekken! Het is niet alleen een geweldige manier om de vaardigheden en ontwikkeling van je peuter te stimuleren, maar ook een plezierige manier om samen tijd door te brengen en mooie herinneringen te creëren. Bestel nu en beleef samen de magische wereld van babydieren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10506

Trein accessoires set

foto van lego set10567

Peuter bouw- en bootblokken

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.