Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dieren van de wereld 10907

De LEGO DUPLO 10907 Dieren van de wereld is een leerzame speelset voor peuters.
Het neemt hen mee op een avontuurlijke reis over de hele wereld, waar ze verschillende dieren en omgevingen kunnen ontdekken.
De set bevat 15 DUPLO speelgoeddierenfiguren, 6 DUPLO figuren en 5 bouwbare omgevingen.
Spelen met DUPLO bevordert de ontwikkeling van de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en leerprocessen.
Bestel deze speelset vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Dieren van de wereld 10907 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
121
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
10907
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben je op zoek naar een leerzame speelset voor je peuter? Zoek niet verder dan de LEGO® DUPLO® 10907 Dieren van de wereld speelset! Deze set neemt je mee op een avontuurlijke reis over de hele wereld, waarbij je de kans krijgt om verschillende dieren en omgevingen te ontdekken. Ga op safari in de Afrikaanse savanne en maak foto's van leeuwen en giraffen, peddel in een kano over een rivier terwijl je leuke dieren in het bos bekijkt, bouw een zandkasteel op een tropisch strand, of ga walvissen kijken op de Zuidpool.

Je peuter zal de tijd van zijn leven hebben met deze betoverende verzameling speelgoeddieren, gebouwen, voertuigen, personages en accessoires. De set bevat wel 15 DUPLO® speelgoeddierenfiguren, waaronder een volwassen en een jonge giraffe, leeuw, panda, hert, walvis, pinguïn, toekan, vis, konijn en eekhoorn. Daarnaast bevat de set enkele geweldige accessoires, zoals een surfplank, camera, koffer, schep en mok. De mogelijkheden om te spelen en te leren zijn eindeloos!

De set bevat ook 6 LEGO® DUPLO® figuren, waaronder een reiziger, een piloot, een vader en kind die surfen en een vader en kind die kanoën. Bovendien bevat deze avontuurlijke speelset een surferbusje, een vliegtuig en een kano, plus 5 bouwbare omgevingen die 4 unieke en verschillende werelden voorstellen: een bos, een savanne, een tropisch strand en Antarctica.

Je peuter zal enthousiast zijn om zijn eigen avonturen te creëren en zijn creativiteit te gebruiken om nieuwe verhalen te bedenken. De savanne is ca. 17 cm hoog, 22 cm breed en 6 cm diep; de tempel is ca. 20 cm hoog, 27 cm breed en 9 cm diep; de auto is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed; het vliegtuig is ca. 11 cm hoog, 18 cm lang en 19 cm breed.

De voordelen van spelen met LEGO® DUPLO® zijn oneindig. Spelen met DUPLO® bouwstenen bevordert de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie. Daarnaast bevordert het het leren van kleuren, dieren en de natuur. Bovendien verbetert het de creativiteit en verbeelding van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd leren hoe ze eenvoudig dingen kunnen bouwen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je peuter kennismaken met de wereld van dieren en omgevingen met deze LEGO® DUPLO® 10907 Dieren van de wereld speelset! Bestel hem vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.00 (25-05-2023) € 79.00 (25-05-2023) € 79.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10519

Vuilniswagen

foto van lego set30333

Mijn eerste olifant

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.