Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vliegtuig 10908

Met de LEGO DUPLO Vliegtuig set 10908 kan je kind zijn eigen vliegtuigje bouwen en laten opstijgen.
Deze set bevat een schattig rood vliegtuig met een draaiende propeller en een kleine werktafel.
Kinderen kunnen de piloot helpen met reparaties en spelenderwijs de fijne motoriek ontwikkelen.
De set kan gecombineerd worden met andere DUPLO sets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en ontdek samen de fascinerende wereld van vliegtuigen!

Waar is LEGO Vliegtuig 10908 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
12
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10908
lego insiders punten icoon
75
punten

Wil je kind graag een piloot worden? Laat het dan kennismaken met de fascinerende wereld van de luchtvaart! Met de LEGO® DUPLO® 10908 Vliegtuig set kan je kind zijn of haar eigen vliegtuigje bouwen en laten opstijgen. Deze set maakt deel uit van de Mijn eigen stad collectie en bevat een schattig rood vliegtuig met een draaiende propeller en een kleine werktafel met stoel, waar de piloot kan sleutelen en klussen.

De set is ontworpen om alledaagse gebeurtenissen na te spelen in een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Peuters kunnen de piloot helpen met het repareren van het vliegtuig door gebruik te maken van de moersleutel en de oliekan. Daarnaast bevat de set accessoire-elementen, zoals een mok en een steen met opdruk van een muziekinstallatie, om het spel nog realistischer te maken.

Met de LEGO® DUPLO® Vliegtuig set kunnen kinderen eindeloos speelplezier beleven en tegelijkertijd hun fijne motoriek ontwikkelen. Ze leren spelenderwijs door het te helpen het gereedschap te gebruiken en het vliegtuig gereed te maken om op te stijgen. Het handige meeneemformaat van het kleine propellervliegtuigje maakt het mogelijk om overal te spelen, zolang er maar genoeg ruimte is om het vliegtuig te laten rondvliegen.

De set is speciaal ontworpen voor de kleine handjes van peuters en kleuters. Door met LEGO® DUPLO® te spelen, ontwikkelen kinderen hun taal- en sociale vaardigheden en leren ze hun eigen verhalen te bedenken. Het vliegtuig is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 15 cm breed. Deze set is inclusief een DUPLO figuur van een piloot.

De LEGO® DUPLO® 10908 Vliegtuig set kan worden gecombineerd met andere producten uit de Mijn eigen stad collectie, waardoor je kind allerlei alledaagse situaties kan naspelen in een herkenbare DUPLO wereld. Zo kan het zijn of haar verbeelding de vrije loop laten en de wereld ontdekken op de manier die past bij zijn of haar ontwikkelingsfase.

Laat je kind kennismaken met de luchtvaart door het te laten spelen met de LEGO® DUPLO® 10908 Vliegtuig set. Het zal zeker veel plezier beleven aan het bouwen van het vliegtuigje, het laten opstijgen en vliegen door de lucht, en het spelen van verschillende situaties op de werkplaats. Bestel nu en ontdek samen met je kind de fascinerende wereld van de vliegtuigen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10506

Trein accessoires set

foto van lego set10811

Graaflaadmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.