Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avontuur met onderzeeër 10910

Duik in een fantasierijk onderwateravontuur met het kleurrijke badspeelgoed LEGO DUPLO Mijn stad 10910 Avontuur met onderzeeër! Dit leerzame speelgoed helpt peuters belangrijke vaardigheden te ontwikkelen en biedt plezier voor zowel in het water als op het droge.
Met twee duikersfiguren en accessoires kunnen kinderen hun creativiteit en motorische vaardigheden stimuleren.
Bestel nu en maak geweldige herinneringen met LEGO DUPLO.
Perfect als cadeau voor alle gelegenheden!

Waar is LEGO Avontuur met onderzeeër 10910 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
24
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10910
lego insiders punten icoon
150
punten

Duik in een onderwateravontuur met LEGO® DUPLO® Mijn stad 10910 Avontuur met onderzeeër! Dit kleurrijke badspeelgoed voor peuters biedt fantasierijk speelplezier en helpt hen belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Je kleintje kan doen alsof hij of zij de walvis en vis filmt met de speelgoedcamera terwijl de duikboot voor bubbels aan de oppervlakte zorgt. De walvis zwemt langs terwijl de vis onder water bellen blaast. Wie weet welk onderwateravontuur jij en je kleintje meemaken met de twee duikersfiguren.

Dit educatieve badspeelgoed voor peuters is inclusief 2 LEGO® DUPLO® duikersfiguren, een anemoonvisfiguur, een zeemeeuwfiguur en een walvisfiguur. De set bevat een kleurrijke speelgoedduikboot en een vis, die bubbels produceren als ze in het badwater worden gehouden. Er is ook een bouwbare boog met zeewier en accessoire-elementen zoals zwemvliezen, een snorkelmasker en een onderwatercamera voor de duikers.

Het LEGO® DUPLO® Avontuur met onderzeeër kan zowel in het water als op het droge worden gebruikt, dus het plezier gaat door, zelfs nadat het badtijd is. De speelgoedduikboot is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 10 cm breed, terwijl de bouwbare boog met zeewier ca. 13 cm hoog, 15 cm breed en 8 cm diep is.

Dit badspeelgoed voor peuters is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Jonge kinderen kunnen hun fantasie gebruiken, hun fijne motoriek ontwikkelen en hun cognitieve vaardigheden verbeteren terwijl ze spelen. De set biedt ook de mogelijkheid voor ouders om samen met hun kleintjes te spelen en belangrijke levenslessen te delen, zoals de waarde van teamwork en het belang van het beschermen van dieren in het wild.

Dus waar wacht je nog op? Duik in avontuur met de LEGO® DUPLO® Mijn stad 10910 Avontuur met onderzeeër set en creëer fantastische onderwateravonturen met je kleintje! Bestel nu en ervaar het eindeloze speelplezier van LEGO® DUPLO®. Vergeet niet je vrienden en familie te vertellen over dit geweldige badspeelgoed, perfect voor verjaardagscadeaus, kerstcadeaus en cadeaus voor alle gelegenheden. Met LEGO® DUPLO® creëer je altijd geweldige herinneringen.

Keywords: LEGO®, DUPLO®, badspeelgoed, onderzeeër, avontuur, peuters, kleurrijk, fantasie, spel, motoriek, cognitieve vaardigheden, ouders, teamwork, dieren in het wild, educatief, verjaardagscadeaus, kerstcadeaus, kinderen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10617

Mijn eerste boerderij

foto van lego set10994

3in1 Familiehuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.