Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergdoos 10913

LEGO set 10913 is een ideale startset voor peuters, gevuld met stenen en onderdelen die peuters uitnodigen tot praktisch en fantasierijk spel.
Deze set bevat een auto, mensfiguren en stenen met cijfers.
Het stimuleert de ontwikkeling van creatief denken, probleemoplossend vermogen en fijne motoriek.
Het speelgoed is veilig, schoon en gemakkelijk te hanteren.
Combineer het met andere DUPLO sets voor extra speelplezier.

Waar is LEGO Opbergdoos 10913 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 21.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
65
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10913
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij op zoek naar een leuk en leerzaam cadeau voor jouw kleine bouwer? Dan is LEGO set 10913 de perfecte startset! Deze set zit vol met stenen en onderdelen die peuters stimuleren tot praktische creativiteit en fantasierijk spel. Met de herkenbare voorwerpen en kleurrijke vormen nodigt deze LEGO® DUPLO® startset iedere jonge bouwer uit tot vrij bouwplezier.

Leerzaam peuterspeelgoed!

In deze stevige opbergdoos vind je een auto met bewegende wielen, een dak, raam, bloemen, een brood, DUPLO mensfiguren, en de stenen met de cijfers 1, 2 en 3. Naast deze originele stenen zitten er ook diverse vrolijke kleuren in de set. Door samen te bouwen en te spelen kunnen ouders en kinderen eindeloze fantasierijke mogelijkheden ontdekken. Hierdoor kunnen ze de ontwikkelingsmijlpalen van hun kleine bouwer direct ervaren.

Ideale peuter- en kleutercadeaus!

DUPLO speelsets bieden beginnende bouwers vrij spel en zelfexpressie. De kleurrijke en gemakkelijk vast te houden onderdelen prikkelen de fantasie van peuters. Bovendien zijn ze veilig, schoon en eenvoudig mee te nemen. Terwijl ze met de peutervriendelijke mix van LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen bouwen en spelen, ontwikkelen kleine bouwers het creatief denkvermogen, het probleemoplossend vermogen, het ruimtelijk inzicht en hun fijne motoriek.

Deze set bevat 65 kleurrijke stenen, plus herkenbare onderdelen voor peuters, waaronder een auto met bewegende wielen, een dak, een raam, bloemen, een brood, DUPLO® mensfiguren en stenen met de cijfers 1, 2 en 3. Dankzij de veilige, kleurrijke en eenvoudig te hanteren stenen en onderdelen is dit leerzame peuterspeelgoed een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor jongens en meisjes van 18 maanden en ouder.

Combineer met andere DUPLO sets

Alle boeiende kleuren, vormen, voorwerpen, mensen en cijfers kunnen handig worden opgeborgen in de aantrekkelijke LEGO® DUPLO® doos. Combineer ze met andere DUPLO sets voor nog meer speelplezier. Dit bouwspeelgoed wordt gevoed door de verbeelding van kinderen – geen batterijen nodig! Praktisch, batterijloos speelgoed stimuleert de fijne motoriek, het probleemoplossend vermogen en de creativiteit.

Eenvoudig in gebruik

Open de opbergdoos en het spel kan meteen beginnen! Een eenvoudige handleiding biedt ouders en peuters inspiratie – en zodra kinderen beginnen met bouwen, stopt het fantasierijke spel nooit! LEGO® DUPLO® speelsets zijn geweldige cadeaus voor peuters en kleuters. Ze voeden de fantasie van kinderen en stimuleren vrij spel en het ontwikkelingsproces. En natuurlijk voldoen LEGO DUPLO sets altijd aan de strengste normen, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald.

Veilige en hoogwaardige kwaliteit

De LEGO Groep test uitgebreid met de LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat al het DUPLO bouwspeelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Hierdoor kun je als ouder gerust zijn dat jouw kind veilig kan spelen en leren met deze set.

Kortom, LEGO set 10913 is het ideale leerzame peuterspeelgoed voor elke kleine bouwer. Laat jouw kind spelenderwijs ontwikkelen en haal deze set vandaag nog in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (14-10-2023) € 29.99 (13-07-2022) € 24.10

Ook aanbevolen:

foto van lego set10884

Mijn eerste balancerende dieren

foto van lego set10867

Boerenmarkt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.