Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luxe opbergdoos 10914

De LEGO DUPLO Luxe opbergdoos is een creatieve en educatieve set speciaal ontworpen voor peuters en kleuters.
Het bevat kleurrijke stenen en onderdelen waarmee kinderen hun verbeelding kunnen stimuleren en zich kunnen ontwikkelen.
Deze set biedt eindeloos speelplezier zonder batterijen en bevordert de fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden van kinderen.
Met de groene opbergdoos kunnen de stenen handig worden opgeborgen.
Een perfect cadeau voor elke gelegenheid!

Waar is LEGO Luxe opbergdoos 10914 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 33.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 39.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 43.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10914
lego insiders punten icoon
375
punten

Wil je je peuter of kleuter creatief en educatief uitdagen? Dan is de LEGO® DUPLO® Luxe opbergdoos precies wat je zoekt. Deze opbergdoos zit vol kleurrijke stenen en onderdelen die speciaal zijn ontworpen voor jonge kinderen en hen helpen om hun verbeelding te stimuleren en zich te ontwikkelen.

Met deze stevige speelgoeddoos kan je peuter of kleuter zijn of haar eigen fantasierijke modellen maken. De box bevat onder andere een raam, cijferstenen en een geweldig assortiment aan LEGO stenen in verschillende vrolijke kleuren. Als ouder of verzorger kan je samen met je peuter of kleuter creatief aan de slag en zo waardevolle ontwikkelingsmijlpalen delen.

Deze LEGO DUPLO speelset is perfect voor peuters en kleuters. De kleurrijke stenen zijn gemakkelijk vast te houden en te combineren waardoor zij hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan en vrij kunnen spelen. Er zijn eindeloze mogelijkheden om te spelen en leren dankzij het moderne ontwerp van de gebouwen, mensen en voorwerpen. Dit leerzame speelgoed zal urenlang speelplezier opleveren!

Het kleurrijke assortiment kan handig worden opgeborgen in de groene opbergdoos met deksel in de vorm van een LEGO DUPLO steen met 8 noppen. Combineer de inhoud met andere DUPLO sets voor nog meer plezier. En het beste van alles? Geen batterijen nodig, het creatieve spelplezier begint meteen. Het eindeloze plezier van je kinderen wordt puur en alleen gevoed door hun steeds groter wordende verbeelding!

Deze set is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook. En de eenvoudige handleiding biedt ouders en peuters bouwideeën en -inspiratie. Dit is het perfecte cadeau voor beginnende bouwers, die wensen te genieten van eindeloos vrij speelplezier en hun fantasie te prikkelen.

Je kunt er zeker van zijn dat je kind veilig kan spelen met LEGO DUPLO bouwspeelgoed. De stenen en onderdelen zijn uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. LEGO DUPLO is zorgvuldig ontworpen om in alle opzichten perfect te zijn voor beginnende bouwers.

Met deze set ontdekken peuters en kleuters hun creatieve talenten en ontwikkelen ze hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden. Het educatieve speelgoed is een geweldige manier om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en tegelijkertijd plezier te hebben!

Dus wacht niet langer en koop nu de LEGO DUPLO Luxe opbergdoos voor je creatieve en leergierige peuter of kleuter. Met deze set geef je hen de kans om hun verbeelding en motoriek te ontwikkelen op een leuke en speelse manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (07-12-2023) € 60.99 (11-04-2023) € 39.56

Ook aanbevolen:

foto van lego set10952

Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen

foto van lego set10605

Doc McStuffins Rosie de Ambulance

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.