Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

De LEGO® DUPLO® Alfabet vrachtwagen is ideaal voor peuters om op een speelse manier het alfabet te leren en creatief te bouwen.
De set bevat 26 letterstenen en thematische figuurtjes, waarmee kinderen het alfabet kunnen associëren met verschillende situaties en woorden.
Het speelgoed stimuleert de fijne motoriek, taalvaardigheid en ruimtelijk inzicht van peuters.
De vrachtwagen is speciaal ontworpen voor kleine handjes en kan gecombineerd worden met andere DUPLO sets.
Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Waar is LEGO Alfabet vrachtwagen 10915 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 13.9719-06-2023
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 24.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
36
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10915
lego insiders punten icoon
225
punten

Met de LEGO® DUPLO® Alfabet vrachtwagen kunnen jonge kinderen op een speelse manier het alfabet leren en tegelijkertijd creatief bouwen en fantasierijk spelen. Dit is het ultieme leerzame peuterspeelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de fijne motoriek, visuele en ruimtelijke bewustzijn en taalvaardigheid van je peuter.

Deze onweerstaanbaar leerzame peuterbouwspeelgoedset bevat 26 letterstenen om jouw peuter vertrouwd te maken met de letters van het alfabet. Laat jouw peuter thematische avonturen beleven met de jongen, het meisje en de schattige teddybeer die inbegrepen zijn. Zo kunnen ze de letters van het alfabet associëren met verschillende situaties en woorden.

Met deze vrachtwagen vol speelplezier kunnen peuters hun fijne motoriek verbeteren door de letterstenen op de vrachtwagen te stapelen. Zo leren ze niet alleen de letters van het alfabet herkennen, maar ook basiswoorden te spellen. Op deze manier stimuleer je jouw peuter om bewuster te lezen, schrijven en praten.

De LEGO® DUPLO® Alfabet vrachtwagen is speciaal ontworpen om aan de behoeften en interesses van peuters en kleuters te voldoen. De peutervriendelijke stenen zijn gemakkelijk vast te pakken met kleine handjes en zo kunnen peuters direct beginnen met bouwen. Bovendien mag jouw peuter zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan en zelfexpressie vinden met dit leerzame speelgoed.

De vrachtwagen is ca. 12 cm hoog en 7 cm lang en biedt leerzaam speelplezier van A tot Z. Combineer deze set met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer mogelijkheden. Het beste van alles is dat de vrachtwagen geen batterijen nodig heeft om te rijden. Peuters krijgen de vrijheid om hun fantasie de vrije loop te laten gaan en creatief te spelen, terwijl ze hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht ontwikkelen.

De LEGO® DUPLO® Alfabet vrachtwagen is het perfecte cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of elke andere dag voor jongens en meisjes van 18 maanden en ouder. Het is niet alleen leuk, maar het is ook educatief en draagt bij aan de ontwikkeling van jouw kind.

Ontdek de wereld van creatief bouwen en fantasierijk spelen met LEGO® DUPLO® speelsets. Laat jouw peuter kennismaken met leren door middel van onbegrensd creatief spel dat de nieuwsgierigheid prikkelt. De herkenbare scènes, leuke personages en makkelijk te hanteren onderdelen maken LEGO® DUPLO® speelsets ideaal ontwikkelingsspeelgoed voor peuters.

De LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze door kleine handjes eenvoudig kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald. Veiligheid is van het grootste belang voor de LEGO® Groep en daarom worden de stenen en onderdelen uitvoerig getest op veiligheid en kwaliteit.

Bij de LEGO® Groep worden de stenen en onderdelen uitvoerig getest om te voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit betekent dat jouw kinderen veilig en verantwoord kunnen spelen met LEGO® DUPLO® speelgoed. Geef jouw kind het beste van twee werelden - creatief speelplezier en educatieve waarde - met de LEGO® DUPLO® Alfabet vrachtwagen.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.97 (20-03-2023) € 29.99 (13-07-2022) € 25.27

Ook aanbevolen:

foto van lego set10969

Brandweerauto

foto van lego set10592

Brandweertruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.