Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batcave 10919

De LEGO DUPLO Batman Batcave (10919) is een speelset waarbij kinderen als Batman en Robin de stad kunnen beschermen tegen The Joker.
De set stimuleert de fijne motoriek, sociale en emotionele ontwikkeling en bevat figuren van Batman, Robin en The Joker.
Met de Batmobile speelgoedauto en de Batcave zijn er eindeloze avonturen mogelijk.
Bestel nu en laat jouw kleine superheld de stad beschermen!

Waar is LEGO Batcave 10919 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10919
lego insiders punten icoon
262
punten

Als superheldenfan wil je altijd als Batman en Robin de stad beschermen tegen slechteriken zoals The Joker. Met de LEGO DUPLO Batman Batcave (10919) speelset kan je fantasierijke rollenspellen verzinnen waarbij jij de held bent die de boeven achter slot en grendel zet. Jouw eigen kleine superheld zal veel plezier beleven aan deze set en tegelijkertijd zijn fijne motoriek en sociale en emotionele ontwikkeling stimuleren.

De set bevat figuren van Batman, Robin en The Joker en de Batcave vormt de setting voor allerlei avonturen. Met de poort van de Batcave en de celdeur kan jouw kleine superheld zich uitleven en de gevangenis bewaken. De mooie Batmobile speelgoedauto maakt het spel nog spannender en laat Batmans superkrachten nog beter tot hun recht komen.

We weten allemaal dat kinderen graag spelen en al spelende leren. Met deze set ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek door te rijden met de Batmobile en de celdeur open en dicht te doen. De interactie tussen de drie personages stimuleert de sociale en emotionele ontwikkeling van jouw kleine superheld. Bovendien zijn de LEGO DUPLO Batman startsets ontworpen voor spelenderwijs leren en ouders kunnen bijzondere momenten delen met hun eigen held.

De LEGO DUPLO Batman Batcave (10919) combineert spelenderwijs leren met avonturen boordevol actie in één superleuke speelset die is ontworpen om de superkrachten van jouw eigen kleine superheld te ontketenen! Jonge kinderen gebruiken hun fijne motoriek en probleemoplossend vermogen om The Joker te pakken te krijgen en hem weer achter de tralies te zetten. Maar met de slijmschieter van The Joker en Batmans supersnelle Batmobile kan er van alles gebeuren!

De Batcave is ongeveer 14 cm hoog, 22 cm breed en 9 cm diep en het Batmobile speelgoed is ongeveer 12 cm lang. Het is een ideale LEGO startset voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar die van mechanisch speelgoed houden. Met de LEGO DUPLO Batman speelsets met superhelden, superschurken, coole gadgets en geweldige voertuigen uit de Batman-films ontwikkelen peuters belangrijke vaardigheden en kunnen ouders bijzondere momenten met hen delen.

De LEGO DUPLO bouwsets kunnen gemakkelijk door kleine vingertjes worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald, omdat ze voldoen aan de hoogste industrienormen – en dat is al zo sinds 1969. LEGO DUPLO stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat elke DUPLO speelset voor kleine bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Met deze LEGO DUPLO Batman Batcave (10919) speelset kan jouw eigen kleine superheld zijn eigen fantasierijke avonturen verzinnen met Batman, Robin en The Joker. Het stimuleert de ontwikkeling en biedt veel plezier. Bestel nu en laat jouw kleine superheld de stad beschermen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.98 (01-08-2022) € 29.95 (24-05-2023) € 27.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set10945

Vuilniswagen en recycling

foto van lego set30327

Mijn eerste eend

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.