Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Slaapkamer 10926

De LEGO® DUPLO® Slaapkamer set is een veelzijdige speelset waarin kinderen hun eigen slaapkamer kunnen bouwen.
Met moderne kleuren en gedetailleerde meisjesfiguren, kunnen peuters hun fijne motoriek verbeteren terwijl ze spelen met allerlei speelgoed, zoals een teddybeer en een gitaar.
De set biedt educatieve en stimulerende speelmogelijkheden voor kinderen vanaf 2 jaar, terwijl ze hun creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden ontwikkelen.
De set kan gecombineerd worden met andere DUPLO sets voor nog meer speelplezier.
Bestel vandaag nog deze praktische en leerzame speelset!

Waar is LEGO Slaapkamer 10926 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
16
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10926
lego insiders punten icoon
78
punten

Laat je kinderen genieten van eindeloos fantasierijke avonturen met de LEGO® DUPLO® Slaapkamer set! Deze veelzijdige speelset laat jonge kinderen spelen in een slaapkamer die ze zelf kunnen bouwen. Met moderne kleuren en twee gedetailleerde meisjesfiguren, kunnen peuters hun fijne motoriek verbeteren door te spelen met allerlei leuke speelgoed, zoals een teddybeer om te knuffelen, een gitaar om muziek mee te maken en een stapelbed met een glijbaan!

De klok geeft aan dat het bedtijd is, dus leg de meisjes in bed en wens ze een goede nachtrust. Maar het plezier stopt niet! In het huisvormige doosje zit nog meer speelgoed om te ontdekken en mee te spelen, dus laat je kinderen hun fantasie de vrije loop laten met deze geweldige slaapkamerset.

De LEGO® DUPLO® Slaapkamer set is ook een geweldig cadeau voor jonge kinderen. Het is educatief, stimulerend en biedt onbegrensde speelmogelijkheden, waardoor kinderen hun creativiteit kunnen ontdekken terwijl ze spelen. De herkenbare personages van DUPLO sets zijn ideaal om kinderen creatief met LEGO speelgoed kennis te laten maken.

Met deze set kunnen ouders en verzorgers waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kind delen. Door samen te spelen, kunnen ze niet alleen de fijne motoriek van hun kleintje verbeteren, maar ook hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

De LEGO® DUPLO® Slaapkamer set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is ideaal voor kinderen die graag doen alsof. Het is een geweldige manier om de fantasie van kinderen tot leven te brengen en hen te helpen hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze spelen.

De set bevat een huisvormige doos die omgebouwd kan worden tot een leuke slaapkamer, gevuld met kleurrijk speelgoed en coole speelfiguren. Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek en creëren verhalen vol verbeelding als ze samen met de 2 meisjesfiguren een logeerpartijtje naspelen in de LEGO® DUPLO® Slaapkamer. Stoppen de leuke activiteiten als het tijd is om naar bed te gaan?

Daarnaast kan deze set gecombineerd worden met de LEGO® DUPLO® Stad Speelkamer (10925) voor nog meer speelplezier. En omdat de set batterijloos is, is het een praktisch cadeau dat de creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden van kinderen een boost geeft, zonder dat ze afhankelijk zijn van technologie.

Kortom, als je op zoek bent naar leerzaam speelgoed voor jonge kinderen, dan is de LEGO® DUPLO® Slaapkamer set een geweldige keuze. Volwassenen kunnen het fantasierijke spel overal waar kinderen heengaan meenemen, want de huisvormige doos kan worden gebruikt om alle stenen en onderdelen in te bewaren.

Bovendien is LEGO® DUPLO® speelgoed ontworpen om aan de hoogste industrienormen te voldoen en kan het gemakkelijk worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald worden door kleine handjes. De LEGO Groep zorgt ervoor dat alle stenen en onderdelen voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Het spel begint onmiddellijk. Open de huisvormige doos en kijk maar eens wat er gebeurt!

Geweldig voor kinderen en ouders, de LEGO® DUPLO® Slaapkamer set biedt onbegrensde speelmogelijkheden en ontwikkelingsvoordelen voor jonge kinderen. Bestel deze set vandaag nog en zie hoe je kinderen genieten van hun creativiteit en hun verbeeldingskracht laten leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10919

Batcave

foto van lego set10805

Rond de wereld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.