Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pizza-kraam 10927

De LEGO DUPLO Pizza-kraam is een veelzijdige speelset voor jonge kinderen waarin ze hun fantasie kunnen uitleven en hun fijne motoriek en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Met leuke details zoals een werkblad, een menukaart en een hond, biedt deze set eindeloos speelplezier.
Combineer het met andere LEGO DUPLO sets voor nog meer mogelijkheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar is LEGO Pizza-kraam 10927 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9510-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9909-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 22.9909-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
18
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10927
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom bij de LEGO® DUPLO® Pizza-kraam, de ideale speelgoedset voor jonge kinderen. In deze moderne speelgoedpizzakraam kunnen peuters en ouders samen spelen en leren. Met deze pizzaset kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun fijne motoriek en sociale vaardigheden ontwikkelen, terwijl ze genieten van het serveren van pizza's aan klanten!

Laat je kind de rol van pizzabakker aannemen en samen met de kok de pizza omhoog houden voor klanten. De kleurrijke LEGO DUPLO Pizza-kraam bevat allerlei leuke details, waaronder een werkblad met houten uitstraling, een menukaart, een tafel en een stoel. Ook de hond is van de partij en kijkt hoopvol toe terwijl er pizza's worden geserveerd. Laat de kok lekker op de stoel zitten en zijn favoriete maaltijd eten terwijl de hond jaloers toekijkt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

LEGO DUPLO is een geweldige manier om jonge kinderen kennis te laten maken met speelgoed dat hun fantasie stimuleert en hun zelfexpressie bevordert. Door herkenbare personages en situaties biedt deze set veel speelplezier en zelfontplooiing voor peuters. LEGO DUPLO is ideaal voor het stimuleren van de fijne motoriek en de sociale en emotionele ontwikkeling van jonge kinderen.

De LEGO DUPLO Pizza-kraam is een veelzijdige set die jonge kinderen en volwassenen veel speelplezier biedt. Het is een ideale startset met talloze speelse en educatieve momenten voor kinderen. Terwijl de pizzabakker een lekkere pizza bakt in zijn speelgoedkraam, kan je kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten en de meest heerlijke pizza's serveren. De set is aanpasbaar en kan perfect worden gecombineerd met andere LEGO DUPLO sets voor nog meer speel- en leermogelijkheden.

De LEGO DUPLO Pizza-kraam is een geweldig cadeau voor peuters van 2 jaar en ouder. De set is ca. 11 cm hoog, 9 cm breed en 7 cm diep en kan keer op keer worden gebruikt, aangezien er geen batterijen nodig zijn. Het creëert een creatieve, fantasierijke en praktische denkvermogen van jonge kinderen en stimuleert hun verbeelding en interactie met de wereld om hen heen.

Dankzij de duidelijke instructies kan je kind deze eenvoudig in elkaar te zetten LEGO DUPLO speelgoedpizzeria direct gaan bouwen en ermee spelen. Hoe meer ze spelen, hoe meer hun verbeelding spannende nieuwe mogelijkheden zal oproepen. Met eenvoudig te hanteren stenen en vriendelijke, herkenbare personages ontwikkelen kinderen met LEGO DUPLO Stad speelgoed tijdens eindeloos fantasierijk spel hun creatieve denkvermogen en fijne motoriek.

LEGO DUPLO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo kun je er zeker van zijn dat het speelgoed absoluut veilig is voor je kind. LEGO DUPLO is al sinds 1969 een begrip en voldoet aan de hoogste industrienormen zodat het consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is.

Kortom, de LEGO DUPLO Pizza-kraam is de ideale eerste peuterbouwset met volop speelmogelijkheden en educatieve voordelen voor jonge kinderen. Het is een geweldig cadeau voor peuters van 2 jaar en ouder, die hiermee hun fantasie de vrije loop kunnen laten en hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze genieten van het maken en serveren van hun eigen pizza's.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 26.95 (29-06-2023) € 21.69

Ook aanbevolen:

foto van lego set10875

Goederentrein

foto van lego set10943

Gelukkige kindertijdmomenten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.