Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bakkerij 10928

Lego set 10928 is een educatieve speelset die de ontwikkeling van kinderen stimuleert.
Met deze set kunnen kinderen hun fantasie en bouwvaardigheden ontwikkelen door middel van verschillende thema's zoals boerderij, dierentuin en bouwplaats.
De set bevat ook drie minifiguren en diverse accessoires.

Waar is LEGO Bakkerij 10928 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 29.9805-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
46
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10928
lego insiders punten icoon
182
punten

Betreed de wereld van verbeelding en leerzaam spelen in de speelgoedbakkerij, het café en de voedselwagen!

Alle kinderen houden van een uitstapje naar de bakkerij! En nu kunnen kleuters eindeloos doen alsof in de LEGO® DUPLO® Bakkerij, met zijn kleurrijke café en prachtig versierde bezorgwagen. Een educatief speelgoedbakkerij voor peuters die de zintuigen prikkelt en ouders en kinderen samen laat genieten!

In deze kleurrijke, eigentijdse bakkerij kunnen peuters hun verbeelding de vrije loop laten en tegelijkertijd hun ontwikkeling bevorderen. Er is een mengmachine en oven waar jouw kleine bakker aan het werk kan. Er zijn caféklanten om te bedienen met een keuze uit heerlijk uitziende taartjes. Daarna is het tijd om bezorgingen te doen met de duw-along bezorgwagen. Er valt zoveel te zien, te doen en te leren met dit drukke ontwikkelingsspeelgoed. Het is een van de beste manieren om de fijne motoriek, sociale en emotionele vaardigheden van peuters te verbeteren.

Fantastische cadeaus voor het doen alsof spelen voor peuters
Met herkenbare personages en vertrouwde scènes bieden LEGO DUPLO leerspeelgoed kinderen hands-on, open-ended speelplezier met eindeloze ontwikkelingsvoordelen.

Peuters ontwikkelen fijne motoriek, sociale en emotionele vaardigheden terwijl ze bouwen, spelen, herontwerpen en opnieuw spelen met deze drukke bakkersspeelset. Kinderen koken en serveren eten in het speelgoedcafé en rijden dan de wagen om cupcakes af te leveren!

Jongens en meisjes zullen dol zijn op het spelen van fantasierijke verhalen met deze LEGO® DUPLO® Bakkerij met café en bezorgwagen. Met dit geweldige cadeau voor peuters van 2 jaar en ouder wordt doen alsof de hele dag geserveerd!

Het hoofdgebouw is meer dan 5” (15 cm) hoog, 7” (19 cm) breed en 4” (11 cm) diep. Integreer deze aanpasbare speelset met andere LEGO® DUPLO® sets om het doen alsof spelen en leren van kinderen nog verder uit te breiden.

Dit educatieve voedselgerichte speelgoed voor peuters heeft geen batterijen nodig. Het wordt uitsluitend aangedreven door de verbeelding van kinderen! LEGO® DUPLO® batterijvrij, hands-on speelgoed stimuleert de creatieve, fantasierijke en praktische leerprocessen van jonge kinderen.

Het leuke met eten begint direct uit de doos. Eenvoudige instructies bieden ideeën en inspiratie om ouders en peuters te helpen het beste speelplezier en ontwikkelingsvoordelen uit dit veelzijdige speelgoed te halen.

Introduceer kleuters in het leren door open-ended creatief spel dat jonge geesten inspireert. Met vertrouwde scènes, leuke personages en gemakkelijk hanteerbare stukken zijn LEGO® DUPLO® speelsets ideaal als eerste bouwspeelgoed voor peuters.

LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen, wat ervoor zorgt dat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden opgepakt, geplaatst en uit elkaar kunnen worden gehaald - dat is al zo sinds 1969. Bij de LEGO Group testen we de LEGO® DUPLO® stenen en stukken door ze te laten vallen, pletten, buigen, verwarmen, bijten, buigen, krassen en uitrekken, om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.98 (01-08-2022) € 47.99 (30-07-2022) € 35.73

Ook aanbevolen:

foto van lego set10914

Luxe opbergdoos

foto van lego set10981

Groeiende wortel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.