Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Modulair speelhuis 10929

LEGO® DUPLO® set 10929 is een kleurrijk en modern poppenhuis, perfect voor jonge kinderen die graag gezinssituaties willen naspelen en hun fantasie willen gebruiken.
Met deze eenvoudig te bouwen speelset kunnen peuters hun creativiteit de vrije loop laten terwijl ze leren over alledaagse zaken.
De set bevat figuren van een man, vrouw, kind, hond en teddybeer en kan worden omgebouwd tot een torenhuis en woonhuis, waardoor kinderen drie verschillende speelsets hebben.
Het speelgoed is niet alleen leuk en educatief, maar bevordert ook de ontwikkeling van fijne motoriek en andere vaardigheden.
Bestel vandaag nog en laat je kinderen kennismaken met de magische wereld van LEGO® DUPLO®!

Waar is LEGO Modulair speelhuis 10929 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 44.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 50.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 59.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
129
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10929
lego insiders punten icoon
450
punten

Op zoek naar een kleurrijk, modern poppenhuis dat volop mogelijkheden biedt om te spelen en te leren? Maak kennis met LEGO® DUPLO® set 10929, de ideale speelset voor jonge kinderen die graag gezinssituaties naspelen en hun fantasie de vrije loop willen laten gaan.

Met deze eenvoudig te bouwen, open en toegankelijke poppenhuis speelset kunnen peuters van alle leeftijden hun creativiteit de vrije loop laten terwijl ze leren over alledaagse zaken zoals koken, eten en naar bed gaan. Er zijn figuren van een man, vrouw en kind, plus een hond en een teddybeer – allemaal ontworpen om peuters een gevoel van gehechtheid te geven.

Met de vele herkenbare details en oneindig veel plezier deel je kostbare ontwikkelingsmomenten terwijl je samen de speelmogelijkheden verkent. Voor nog meer pret kun je het huis ombouwen tot een torenhuis en vervolgens tot een woonhuis! Zo krijg je met één aankoop eigenlijk meteen drie verschillende speelsets.

Dit geweldige leerspeelgoed voor peuters is niet alleen leuk en educatief, het is ook nog eens perfect voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en andere sociale en emotionele vaardigheden. En met herkenbare personages en bekende scènes biedt LEGO® DUPLO® leerspeelgoed kinderen praktisch speelplezier met onbegrensde ontwikkelingsvoordelen.

Het poppenhuis zit boordevol realistische details, zoals een koelkast die open kan, een keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. De set bevat figuren van een vrouw, man, kind, hond en teddybeer, plus diverse leuke accessoires. Hierdoor komen kinderen echt helemaal in hun eigen fantasiewereld terecht en kunnen ze de leukste verhalen bedenken en naspelen.

Kinderen zullen het geweldig vinden om allerlei verhalen na te spelen met dit 3-in-1 speelhuis. Dit geweldige cadeau voor peuters van 2 jaar en ouder biedt zo veel om te verkennen, te ontdekken en te leren. Het speelhuis is ca. 36 cm hoog, 39 cm breed en10 cm diep. En om de speelmogelijkheden nog verder uit te breiden, kan deze veelzijdige speelset worden gecombineerd met andere LEGO® DUPLO® speelsets.

Gevoed door kinderfantasie! Handzaam, batterijloos speelgoed geeft de creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden van kinderen een boost en geeft hen de voldoening van het 'helemaal zelf' voor elkaar krijgen van leuke dingen. Direct na het openen van de doos van dit 3-in-1 speelhuis kan het bouwen, spelen en leren beginnen. De eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie om meteen te gaan genieten.

Laat peuters kennismaken met leren via onbegrensd creatief spel dat kinderen inspireert. Dankzij de bekende scènes, leuke personages en eenvoudig te hanteren stukken zijn LEGO® DUPLO® speelsets ideaal ontwikkelingsspeelgoed voor peuters. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.

Kortom, LEGO® DUPLO® set 10929 is de perfecte speelset voor jonge kinderen die houden van fantasierijk spelen, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren over alledaagse situaties op een spannende en interactieve manier. Bestel vandaag nog en laat je kinderen kennis maken met de magische wereld van LEGO® DUPLO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.99 (15-07-2022) € 59.99 (13-07-2022) € 50.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set10622

LEGO® DUPLO® Creatieve Grote Bouwdoos

foto van lego set10851

Mijn eerste bus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.