Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bulldozer 10930

De LEGO DUPLO Construction Bulldozer (10930) is een speelgoedset voor kinderen van alle leeftijden.
Kinderen kunnen spelen en bouwen met de beweegbare bulldozer en ontwikkelen zo fysieke en cognitieve vaardigheden.
De set stimuleert de fijne motoriek en creativiteit van kinderen.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Combineer de set met andere DUPLO Construction sets voor nog meer mogelijkheden.
Deze gebruiksvriendelijke set heeft geen batterijen nodig en biedt urenlang speelplezier voor kinderen.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Bulldozer 10930 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 6.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 8.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 15.919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
10
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
10930
lego insiders punten icoon
75
punten

De LEGO® DUPLO® Construction Bulldozer (10930) is het ideale speelgoed om het bouwplezier naar een hoger niveau te tillen voor kinderen van alle leeftijden. Deze innovatieve set nodigt kinderen uit om te bouwen, te rijden, en te spelen met eindeloze creatieve mogelijkheden. Door verhalen te creëren op de bouwplaats, ontwikkelen kinderen fysieke en cognitieve vaardigheden die ze hun hele leven kunnen toepassen.

De schattige LEGO® DUPLO® bulldozer is voorzien van een beweegbare laadschop die kinderen urenlang speelplezier geeft. De bulldozer wordt geleverd met een figuurtje van een bouwvakker in een veiligheidsvest en een waarschuwingsbord om de bouwplaats veilig te houden. Dankzij de uitdagende functies zoals het optillen van rotsblokken, worden de fijne motoriek van kinderen gestimuleerd en wordt hun creativiteit gevoed.

Ben je op zoek naar het beste creatieve bouwspeelgoed voor peuters? Dan is LEGO DUPLO iets voor jou! Het uitgebreide assortiment LEGO DUPLO speelsets maakt het mogelijk voor ouders en jonge kinderen om waardevolle momenten met elkaar te creëren. Deze sets zijn speciaal ontworpen om peuters te helpen bij hun ontwikkeling. Kinderen leren zich te uiten terwijl ze genieten van het spel.

Deze set is perfect voor jonge bouwers die van voertuigen en bouwplaatsen houden en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dankzij de vele mogelijkheden om het bouwproces te verrijken, kunnen ouders en verzorgers hun kinderen aanmoedigen om creatief te bouwen en te spelen.

Deze kleurrijke set is ook zeer gebruiksvriendelijk. De instructies zijn duidelijk en bieden diepere inzichten en inspiraties zodat ouders en peuters plezier en ontwikkelingsvoordelen van dit veelzijdige speelgoed direct kunnen benutten.

De bulldozer is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed - precies groot genoeg om ook onderweg fantasierijk speelplezier te kunnen beleven. Combineer het met andere LEGO® DUPLO® Construction sets voor nog meer spannende mogelijkheden. En het beste van alles: voor deze praktische speelset zijn geen batterijen nodig. De LEGO® DUPLO® Bulldozer wordt aangedreven door de fantasie van kinderen - zodat het spel en plezier nooit stopt!

LEGO DUPLO speelsets behoren tot de beste bouwblokken ter wereld en voldoen aan de hoogste normen binnen de industrie. Dit betekent dat kinderen van alle leeftijden deze speelsets zonder problemen kunnen gebruiken, vastpakken, op elkaar zetten en weer uit elkaar halen - zoals ze dat al bijna 60 jaar doen!

Dus, of je kind nu een avontuurlijke bouwer is of gewoon dol is op spelen met speelgoedvoertuigen, de LEGO® DUPLO® Construction Bulldozer (10930) biedt eindeloos plezier en ontwikkelingsvoordelen waar kinderen hun hele leven plezier van kunnen hebben. Kies vandaag nog voor deze geweldige set en beleef urenlang speelplezier, alleen of met je vrienden of familie.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.49 (10-10-2023) € 15.90 (16-07-2024) € 8.82

Ook aanbevolen:

foto van lego set10965

Pret in bad: drijvende dierentrein

foto van lego set10517

Mijn eerste tuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.