Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Truck & Graafmachine met rupsbanden 10931

De LEGO DUPLO Truck & Graafmachine met rupsbanden (10931) is het ideale bouwspeelgoed voor peuters.
Met een speelgoedtruck, graafmachine en bouwvakkers kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en waardevolle vaardigheden ontwikkelen.
De set is speciaal ontworpen voor de cognitieve en motorische ontwikkeling van peuters.
Ouders en peuters kunnen samen de avonturen van de bouwplaats verzinnen en de voertuigen en personages zijn perfect voor kleine handjes.
Met duidelijke instructies en eindeloos speelplezier is deze set ideaal voor peuters.

Waar is LEGO Truck & Graafmachine met rupsbanden 10931 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 14.4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 15.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
20
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10931
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij op zoek naar het allerleukste bouwspeelgoed voor jouw kleintje? Dan hebben wij dé set voor jou: de LEGO® DUPLO® Truck & Graafmachine met rupsbanden (10931)! Met deze set kunnen peuters de avonturen van een bouwplaats beleven met behulp van een speelgoedtruck, graafmachine en twee bouwvakkers. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en waardevolle fysieke en cognitieve vaardigheden ontwikkelen waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben.

De LEGO® DUPLO® Truck & Graafmachine speelset wordt geleverd met twee moderne bouwvakker-figuurtjes, een duwbare truck met kiepfunctie, een duwbare graafmachine met ronddraaiende schop en een speelgoedrotsblok dat open kan. Kinderen kunnen de voertuigen bedienen en allerlei taken op de bouwplaats uitvoeren, zoals het opscheppen van speelgoedstenen en het laden ervan in de truck. Maar pas op, het rotsblok splijt gemakkelijk open!

Deze set is onderdeel van het LEGO DUPLO Construction assortiment, dat speciaal is ontworpen om peuters speelgoed te bieden dat hen ondersteunt in hun cognitieve en motorische ontwikkeling. De sets kunnen worden gecombineerd voor nog meer speelmogelijkheden en uren speelplezier.

Ouders en peuters kunnen samen de avonturen van de bouwplaats verzinnen. Dit niet alleen erg leuk, het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van de fijne motoriek en probleemoplossend vermogen van kinderen. De voertuigen en personages uit de set zijn precies groot genoeg zodat kleine handjes de onderdelen gemakkelijk kunnen oppakken en plaatsen.

De truck is ca. 11 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed, en de graafmachine is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed. Deze afmetingen maken de voertuigen perfect voor kleine handjes. Er zijn geen batterijen nodig, want de LEGO® DUPLO® Truck & Graafmachine set wordt gevoed door de fantasie van kinderen. Het actieve en creatieve plezier stopt dus nooit!

Dankzij de duidelijke instructies kunnen ouders en peuters optimaal profiteren van alle ontwikkelingsvoordelen. De LEGO® DUPLO® Truck & Graafmachine is een veelzijdige set die zorgt voor eindeloos speelplezier.

LEGO® DUPLO® speelsets zijn ontworpen om peuters te vermaken, stimuleren en inspireren. Met herkenbare omgevingen, leuke personages en peutervriendelijke onderdelen bieden ze jonge kinderen eindeloos creatief speelplezier.

De veiligheid van jouw kind staat bij LEGO® DUPLO® voorop. Al sinds 1969 voldoet LEGO® DUPLO® peuterspeelgoed aan de hoogste industrienormen. Daardoor kan het eenvoudig door kleine vingertjes worden vastgepakt, in elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat keer op keer. De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van de LEGO® DUPLO® speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® DUPLO® Truck & Graafmachine met rupsbanden (10931) is het ideale speelgoed voor jouw peuter. Laat ze samen met jou naar hartenlust bouwen en spelen en ontwikkel zo hun motoriek, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Bestel hem nu en geef je kleintje het cadeau van eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.99 (22-09-2023) € 19.99 (13-07-2022) € 16.81

Ook aanbevolen:

foto van lego set10959

Politiebureau & Helikopter

foto van lego set10969

Brandweerauto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.