Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sloopkogel Afbraakwerken 10932

De LEGO DUPLO Construction Sloopkogel Afbraakwerken (10932) is een geweldige bouwset voor peuters.
Met een verstelbare kraan, kiepwagen en bulldozer kunnen kinderen een gebouw slopen en puin opruimen.
Deze set stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek en cognitieve vaardigheden, terwijl kinderen ook hun sociale en emotionele bewustzijn versterken.
Ouders en kinderen kunnen samen plezier beleven en de band versterken.
De set kan worden gecombineerd met andere LEGO DUPLO Construction sets voor nog meer speelmogelijkheden.
Het speelgoed wordt aangedreven door de fantasie van kinderen en vereist geen batterijen.
Kortom, deze set biedt urenlang speelplezier en leermogelijkheden voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar is LEGO Sloopkogel Afbraakwerken 10932 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 69.6901-08-2022

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
56
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
10932
lego insiders punten icoon
487
punten

Het LEGO DUPLO Construction Sloopkogel Afbraakwerken (10932) speelgoed is de perfecte set voor jonge kinderen om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en urenlang creatief te spelen. Met een verstelbare kraan, kiepwagen en bulldozer kunnen ze een heel gebouw slopen en al het puin weg halen.

Het speelgoed is speciaal ontworpen voor peuters om hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze ook hun sociale en emotionele bewustzijn versterken. Met drie bouwvakkers, een kraan die alle kanten op kan bewegen, een bulldozer met zware rupsbanden en een cabine die open kan, een kiepwagen, een klein huisje en accessoires zoals rotsblokken en verkeersborden, is er genoeg te doen en te ontdekken voor de kleintjes.

Ouders kunnen samen met hun peuter veel plezier beleven door het kleine huisje af te breken met de sloopkogel, de bouwplaats schoon te vegen met de bulldozer, bouwmateriaal aan te voeren met de vrachtwagen en het huisje opnieuw te bouwen. Het is een geweldige manier om quality time met je kind door te brengen en de band tussen ouder en kind te versterken.

Het LEGO DUPLO Construction assortiment is ontworpen om kinderen te stimuleren en hun ontwikkeling te ondersteunen. De sets kunnen uitstekend worden gecombineerd voor nog meer speelmogelijkheden en creativiteit.

De sloopkogel speelset bevat figuren van moderne mannelijke en vrouwelijke bouwvakkers, een verstelbare kraan, een kiepwagen, een bulldozer met zware rupsbanden, een klein huisje en een aantal rotsblokken. Ouders en peuters kunnen samen de sloopkogel heen en weer laten zwaaien om het kleine huisje af te breken, de bouwplaats opruimen met de bulldozer en nieuw bouwmateriaal aanvoeren met de vrachtwagen.

De kraan is ongeveer 28 cm hoog, 10 cm lang en 12 cm breed - groot genoeg voor serieuze sloopwerkzaamheden en klein genoeg zodat kleine vingertjes hem goed kunnen vastpakken. De set kan worden gecombineerd met andere LEGO DUPLO Construction sets voor nog meer speelplezier en creativiteit.

Met deze creatieve speelset zit je zeker goed als je op zoek bent naar het beste bouwplaatsspeelgoed voor peuters. De set bevat LEGO DUPLO voertuigen, bouwvakkers en omgevingen waarmee kinderen vanaf 2 jaar zich kunnen vermaken en waarvan ze veel kunnen leren.

Voor deze speelset zijn geen batterijen nodig. Het speelgoed wordt aangedreven door de fantasie van kinderen, dus het actieve speelplezier houdt nooit op! Dankzij de eenvoudige instructies halen ouders en peuters direct het meeste uit het speelgoed, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de speelmogelijkheden en ontwikkelingsvoordelen van de set.

Alle LEGO DUPLO speelsets bevatten herkenbare omgevingen en gemakkelijk te hanteren onderdelen. Door te bouwen, leren en spelen kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun creativiteit vergroten. LEGO DUPLO speelgoedbouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat je erop kunt vertrouwen dat de onderdelen gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald - en dat is al zo sinds 1969. De LEGO Groep test de stenen en onderdelen van de LEGO DUPLO speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, het LEGO DUPLO Construction Sloopkogel Afbraakwerken (10932) speelgoed is de ideale set voor jonge kinderen om hun creativiteit te laten stromen, terwijl ze ook hun cognitieve en sociale vaardigheden ontwikkelen. Het biedt urenlang speelplezier voor zowel ouder als kind. Bestel deze set vandaag nog en laat je kind ontdekken hoe leuk het is om te bouwen en slopen met LEGO DUPLO!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.00 (25-05-2023) € 76.70 (30-07-2022) € 66.27

Ook aanbevolen:

foto van lego set10573

Creatieve dieren

foto van lego set10832

Verjaardagspicknick

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.