Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Torenkraan & Bouwterrein 10933

De LEGO® DUPLO® Construction Torenkraan & Bouwterrein (set 10933) biedt eindeloos bouwplezier voor jonge bouwvakkers.
Met leuke voertuigen, activiteiten en personages kunnen kinderen bouwen, slopen en materialen vervoeren.
De set bevat een bulldozer met bewegende motor, licht- en geluidsstenen, en een kraan.
Het stimuleert de ontwikkeling van vaardigheden en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Combineer met andere LEGO DUPLO Construction sets voor nog meer speelmogelijkheden.
Duurzaam en veilig ontwerp.
Eenvoudige instructies.
Perfect cadeau voor bouwliefhebbers.

Waar is LEGO Torenkraan & Bouwterrein 10933 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 59.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 129.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 129.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
123
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
10933
lego insiders punten icoon
975
punten

De LEGO® DUPLO® Construction Torenkraan & Bouwterrein (10933) is dé speelset voor stoere bouwvakkers in de dop! Met deze set kunnen kinderen dagenlang bouwen, slopen en materialen vervoeren. De set bestaat uit een drukke bouwplaats vol leuke voertuigen, spannende activiteiten en diverse personages: volop inspiratie voor allerlei rollenspellen en de ontwikkeling van vaardigheden.

Bouwen, slopen en vervoeren op de bouwplaats

Deze set zit boordevol leuke functies, zoals een bulldozer met Duwen en rijden-frictiemotor die vanzelf vooruit rijdt als je hem duwt en weer loslaat. Maar ook licht- en geluidsstenen brengen de drukke bouwplaats tot leven wanneer kinderen het toiletgebouw op zijn plaatsen tillen met de kraan, materialen aanvoeren en het puin van de straat ruimen. En wanneer het tijd is om te schaften, kan er heerlijk gegeten worden bij de hotdogkraam op de bouwplaats!

Deze set stimuleert en inspireert jonge bouwvakkers met 5 moderne figuren – een vrouwelijke schilder en kraanmachiniste, 2 mannelijke bouwvakkers en een mannelijke hotdogverkoper – plus 4 voertuigen, zoals een grote bulldozer, een minibulldozer, een kiepwagen, een graafmachine en een kraan. Hiermee kunnen peuters en ouders samen materialen aanvoeren, een toren bouwen en het puin van de straat vegen.

Fantasierijk speelplezier op grote schaal

Het hoofdgebouw met de kraan erop is ca. 40 cm hoog, 20 cm breed en 25 cm diep. Perfect voor fantasierijk speelplezier op grote schaal, met onderdelen die de ideale afmetingen hebben om te worden opgepakt en geplaatst door kleine handjes. Het spel wordt gevoed door de fantasie van kinderen; de lichten en geluiden worden gevoed door 3 LR41-knoopcelbatterijen en 3 LR44-knoopcelbatterijen, die allemaal zijn inbegrepen in de set.

Duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd

De LEGO® DUPLO® speelsets zijn ontworpen om peuters eindeloos te vermaken, stimuleren en inspireren met herkenbare omgevingen, leuke personages en peutervriendelijke onderdelen. De sets voldoen aan de hoogste industrienormen – en dat is al zo sinds 1969. De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van de LEGO® DUPLO® speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Combineer met andere LEGO DUPLO Construction sets

Combineer deze set met andere LEGO DUPLO Construction sets voor nog meer speelmogelijkheden. Als je op zoek bent naar het beste speelgoed voor de ontwikkeling van je peuter, dan zit je zeker goed met dit bouwplaatsspeelgoed boordevol leuke functies. Het heeft alles wat een kleine bouwvakker van 2 jaar of ouder zich maar kan wensen in een handzame, functionele graafmachineset.

Duidelijke en eenvoudige instructies

Dankzij de duidelijke en eenvoudige instructies kunnen ouders en kinderen optimaal gebruikmaken van alle functies van deze veelzijdige speelset vanaf het moment dat ze de doos openen. De LEGO® DUPLO® Construction Torenkraan & Bouwterrein (10933) speelset is het perfecte cadeau voor jonge kinderen die van bouwen houden!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.98 (16-06-2023) € 129.99 (13-07-2022) € 101.13

Ook aanbevolen:

foto van lego set10887

Creatief plezier

foto van lego set10926

Slaapkamer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.