Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve dieren 10934

De LEGO DUPLO Dierenset 10934 is perfect voor jonge dierenliefhebbers.
Met 9 schattige dieren en 3 verschillende omgevingen kunnen kinderen genieten van eindeloos speelplezier.
Deze set stimuleert de emotionele ontwikkeling, fijne motoriek en verbeeldingskracht van peuters.
Een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 18 maanden.

Waar is LEGO Creatieve dieren 10934 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 52.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
175
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
01-02-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10934
lego insiders punten icoon
450
punten

Welk kind houdt er nu niet van dieren? Met de LEGO® DUPLO® Dierenset 10934 kunnen kinderen van over de hele wereld plezier beleven aan het bouwen en spelen met 9 schattige dieren. Deze set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en stimuleert de ontwikkeling van creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden.

Deze set is perfect voor de jongste dierenliefhebbers. Terwijl ze de schattige dierenfiguren bouwen en ermee spelen, stimuleert dit hun emotionele ontwikkeling en fijne motoriek. Ze spelen verhalen na, vergroten hun verbeelding en ontwikkelen hun visueel-ruimtelijk bewustzijn. Ouders en verzorgers kunnen waardevolle ontwikkelingsmijlpalen meemaken terwijl ze delen in het plezier.

Deze set is het eerste dierenspeelgoed voor peuters. Jonge kinderen voelen zich verbonden met de herkenbare dierenvriendjes, waardoor hun verbeelding wordt geprikkeld. Deze 175-delige set bevat kleurrijke stenen en onderdelen waarmee een aap, tijger, toekan, panda, olifant, giraffe, krokodil, pinguïn en walvis kunnen worden gebouwd, plus 3 prachtige omgevingen: het poolgebied, de jungle en de savanne.

Kleine handjes kunnen de peutervriendelijke stukken gemakkelijk vastpakken. Met maar liefst 9 dieren en 3 leefomgevingen om te bouwen kunnen kinderen genieten van eindeloos fantasierijk speelplezier (maar pas op voor de opengaande krokodillenbek!). Dankzij de veilige en eenvoudig te hanteren stukken is dit veelzijdige, leerzame speelgoed een ideaal cadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor peuters vanaf 18 maanden.

De pinguïn van ca. 8 cm hoog en de palmboom van ca. 13 cm hoog bieden deze set veel praktische speelmogelijkheden. Combineer met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer plezier. Het spel kan meteen beginnen, er zijn geen batterijen nodig – al het eindeloze speelplezier wordt gevoed door de onbegrensde fantasie van kinderen!

Eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie. Zodra het creatieve bouwen en het rollenspel beginnen, zullen het gedeelde plezier en de ontwikkelingsvoordelen nooit eindigen. Laat peuters kennismaken met stimulerend, vrij spel met de LEGO® DUPLO® speelsets. Peutervriendelijke stenen met vertrouwde scènes, dieren en voorwerpen vormen geweldige cadeaus voor kinderen met een nieuwsgierige instelling.

LEGO® DUPLO® peuterspeelsets voldoen aan de strengste normen en onze nauwgezette kwaliteitstesten. Daardoor kunnen de stenen eenvoudig door kleine handjes worden vastgepakt, in elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969. De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, bijt, buigt, bekrast en rekt de LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke DUPLO speelset voor kinderen voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Met de LEGO® DUPLO® Dierenset 10934 kunnen jonge kinderen creatief en fantasierijk spelen, terwijl ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Deze set is een geweldig cadeau voor elke kleine dierenliefhebber!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.99 (15-07-2022) € 59.99 (13-07-2022) € 50.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set10927

Pizza-kraam

foto van lego set10823

Batwing avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.