Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Alfabetstad 10935

Met LEGO® DUPLO® Classic Alfabetstad (10935) kunnen peuters spelenderwijs leren en plezier hebben. Deze set bevat alle letters van het alfabet, een bestuurbare auto, en figuren van een meisje, een jongen en een mopshond. Kinderen kunnen bouwen, ontdekken en leren terwijl ze hun eigen stad creëren. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Bestel nu en laat je kinderen de magie van het bouwen ervaren!

Waar is LEGO Alfabetstad 10935 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10935
lego insiders punten icoon
375
punten

Op zoek naar het beste speelgoed om peuters te helpen letters te herkennen? Maak kennis met het LEGO® DUPLO® Classic Alfabetstad (10935) educatieve speelgoed! Deze set staat garant voor urenlang speelplezier met alle letters van het alfabet, een bestuurbare auto en leuke figuren van een meisje, een jongen en een mopshond. Het is de ideale eerste LEGO set waarmee peuters onbeperkt leuke, kleurrijke gebouwen kunnen bouwen.

Maar dit speelgoed is niet alleen leuk, het is ook educatief. De mogelijkheden om te leren zijn eindeloos. Kinderen kunnen niet alleen het alfabet en kleuren leren herkennen, maar ook nieuwe en interessante vormen ontdekken. Met zo veel stenen zullen ze graag de hoogste toren ooit willen bouwen... die ze natuurlijk met veel plezier omver zullen gooien om het vervolgens weer op te bouwen. Leren was nog nooit zo leuk!

De LEGO DUPLO speelsets zijn speciaal ontworpen om jonge kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen. Tijdens urenlange speelsessies kunnen ze bouwen met herkenbare personages, felgekleurde stenen en interessante functies. Laat je kinderen creatief spelen en ontdekken met LEGO DUPLO!

Laat peuters kennismaken met het alfabet met het LEGO® DUPLO® Classic Alfabetstad (10935) bouwspeelgoed. Deze 87-delige set bevat 3 figuren en stelt peuters in staat om vormen, kleuren en hun eigen creativiteit te verkennen terwijl ze met de auto door een stad naar eigen ontwerp rijden. Het bouwen en herbouwen zorgt voor eindeloos plezier, want jonge kinderen kunnen de stad bouwen zoals ze willen, hem verkennen met de figuren, er met de auto omheen rijden of hem afbreken en opnieuw beginnen.

De stenen en figuren in deze educatieve peuterspeelgoedset zijn eenvoudig te gebruiken en vormen een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 18 maanden. Als je alle stenen uit deze speelgoedset naast en op elkaar zet, is het model ca. 33 cm hoog, 52 cm breed en 10 cm diep. Deze set zorgt dus voor groots plezier met grote stenen!

Met de LEGO® Builder app kunnen kinderen de digitale bouwinstructies van deze set vinden. Zo kunnen ze op een interactieve manier de stad bouwen en leren. Het educatieve speelgoed maakt leren leuk, want kinderen en ouders kunnen samen spelen en de volwassenen kunnen de kleine bouwers helpen bij het herkennen van letters en kleuren. Spelenderwijs leren is nog nooit zo leuk geweest!

Alle LEGO® DUPLO® sets zijn deskundig ontworpen om peuters te motiveren en hun sociale, motorische en creatieve vaardigheden te helpen ontwikkelen. De consistente kwaliteit van LEGO® DUPLO® speelgoed staat garant voor urenlang educatief speelplezier. Veiligheid staat voorop, want de stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je kinderen spelenderwijs leren en ontdekken met het LEGO® DUPLO® Classic Alfabetstad (10935) speelgoed. Deze set biedt eindeloos plezier, educatie en creativiteit. Bestel hem nu en laat je kinderen de magie van het bouwen ervaren!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10947

Racewagens

foto van lego set10994

3in1 Familiehuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.