Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gelukkige kindertijdmomenten 10943

De LEGO DUPLO set 10943, Gelukkige kindertijdmomenten, biedt eindeloos leerplezier voor peuters.
Met twee belangrijke gebeurtenissen, Chinees Nieuwjaar en de eerste schooldag, leren kinderen spelenderwijs over familietradities, rituelen en belangrijke mijlpalen in hun leven.
De speelset bevat hoogwaardige functies en biedt talloze mogelijkheden voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bestel nu en geniet van eindeloos leerplezier!

Waar is LEGO Gelukkige kindertijdmomenten 10943 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 124.9517-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
227
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
10943
lego insiders punten icoon
750
punten

Eindeloos leerplezier met LEGO® DUPLO® Stad Gelukkige kindertijdmomenten (10943)! Deze 2-in-1 speelset laat peuters kennis maken met twee belangrijke gebeurtenissen: Chinees Nieuwjaar en de eerste dag op de kleuterschool. Het speelgoed is zo ontworpen dat kinderen eindeloos kunnen spelen en leren.

Bereid je kind voor op belangrijke mijlpalen in de ontwikkeling en stel jezelf gerust. Ouders en kinderen beleven samen belangrijke momenten in de ontwikkeling van kinderen wanneer ze samen de twee verschillende taferelen in deze set ontdekken. Kinderen spelen familietradities na tijdens Chinees Nieuwjaar en oefenen de dagelijkse rituelen in de kleuterklas. Door deze gebeurtenissen uit het echte leven na te spelen, ontwikkelen kinderen belangrijke kennis over de wereld om hen heen en ontwikkelen ze hun fijne motoriek, sociale vaardigheden en emotionele intelligentie. Zo hebben ze de rest van hun leven profijt van het spelen met deze set.

LEGO DUPLO speelsets brengen onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Deze set zit boordevol hoogwaardige functies, zoals deuren en ramen die open kunnen, stoffen beddengoed, lades die open kunnen, een ronddraaiende dimsumtafel en een glijbaan voor de figuren.

De Chinees Nieuwjaar speelset is ca. 28 cm hoog, 44 cm breed en 44 cm diep. De kleuterklas is ca. 21 cm hoog, 44 cm breed en 40 cm diep. De set bevat meer dan genoeg mogelijkheden waarmee kinderen, vanaf 2 jaar, spelenderwijs van alles leren over belangrijke gebeurtenissen in hun leven.

Er valt zo veel te leren tijdens het spelen: getallen, letters, de tijd, dagelijkse gewoontes, het bereiden van eten, rituelen rondom het slapengaan, zindelijkheidstraining... en het belang van familie en vrienden. Ouders en grootouders beleven bijna net zoveel plezier aan deze speelset als de kinderen zelf tijdens het naspelen van familiebijeenkomsten en gekoesterde tradities, waarbij eventuele spanning rondom de eerste schooldag wordt verlicht.

Laat peuters kennismaken met herkenbare situaties, leuke personages en spelenderwijs leren met de LEGO® DUPLO® Stad speelsets. Dit speelgoed is vakkundig ontworpen met het oog op de ontwikkeling van kinderen met behulp van creatief spel. De LEGO® DUPLO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.

Maak van leren en spelen een feestje en breidt de wereld van je kind uit met de LEGO® DUPLO® Stad Gelukkige kindertijdmomenten (10943). Bestel nu en geniet van eindeloos leerplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (13-07-2022) € 129.95 (30-07-2022) € 118.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set10590

Vliegveld

foto van lego set10415

Gevoelens en emoties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.