Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paardenstal en pony's verzorgen 10951

LEGO set 10951, de DUPLO Stad Paardenstal en pony's verzorgen, is perfect voor jonge dierenvrienden.
Met twee schattige pony's, een bouwbare stal en accessoires voor verzorging en spelen, biedt deze set eindeloos plezier en speelmogelijkheden.
Kinderen kunnen hun fijne motoriek en sociale vaardigheden ontwikkelen terwijl ze voor de pony's zorgen.
Bestel nu en beleef samen met je kinderen veel speelplezier!

Waar is LEGO Paardenstal en pony's verzorgen 10951 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 21.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 21.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
65
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10951
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij LEGO® DUPLO® Stad Paardenstal en pony's verzorgen (10951), de perfecte speelset voor jonge dierenvrienden! Als je een liefhebber bent van pony’s, dan zul je deze set geweldig vinden. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om voor twee schattige pony's te zorgen. Het verzorgen van je pony's en samen rijden is geweldig leuk en leerzaam!

De ponystal is de perfecte omgeving voor je pony's. Je begint met het voeren van de pony's voordat je er een buitenrit mee gaat maken. Daarna willen ze graag iets drinken en geborsteld worden. Vergeet niet om een knusse slaapplek voor ze in orde te maken, een gezellig plekje in de stal waar ze veilig kunnen rusten. Kleine dierenvrienden ontwikkelen allerlei belangrijke vaardigheden, zoals hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie, terwijl ze voor de pony's zorgen in de leuke stal.

Met deze paarden- en ponyspeelset krijg je urenlang plezier! Je kunt de set op vele manieren opzetten en de speelmogelijkheden zijn eindeloos. Het is altijd gezellig in de ponystal en er is altijd wel iets leuks te doen. Je kunt samen met je vrienden of ouders spelen en nieuwe avonturen verzinnen.

Bouwplezier en fantasie gaan hand in hand met LEGO DUPLO. Met deze speelsets breng je onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Dit Lego speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 2 jaar en is speciaal ontwikkeld om de fantasie van kinderen te prikkelen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen.

Deze paarden- en ponyspeelset is inclusief een jongen en een meisje, twee schattige pony's, een bouwbare stal met klassiek ontwerp en deuren die open kunnen, een waterbak, wortels en een realistische hooibaal. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en vergroten hun sociale en emotionele intelligentie terwijl ze ritjes op de pony's maken en ze verzorgen, voeren, borstelen en een knusse slaapplek voor ze in orde maken. Het is geweldig ontwikkelingsspeelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid!

De stal is ca. 19 cm hoog, 15 cm breed en 9 cm diep. Je kunt de set op vele manieren indelen en eenvoudig combineren met ander LEGO® DUPLO® boerderijspeelgoed. Zo kun je je eigen unieke boerderij samenstellen! In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met modellen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel.

Alle LEGO DUPLO speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders. LEGO DUPLO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge kindveiligheidsnormen. Zo weet je zeker dat je kinderen veilig kunnen spelen en ontdekken met dit speelgoed.

Kortom, LEGO DUPLO Stad Paardenstal en pony's verzorgen (10951) is de perfecte speelset voor jonge dierenvrienden die van pony's houden. Het biedt eindeloos plezier en speelmogelijkheden en is perfect voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, sociale en emotionele intelligentie van kinderen vanaf 2 jaar. Bestel deze speelset nu en beleef samen met je kinderen eindeloos veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.99 (15-07-2022) € 29.99 (13-07-2022) € 24.38

Ook aanbevolen:

foto van lego set10558

Getallentrein

foto van lego set10851

Mijn eerste bus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.