Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen 10952

De LEGO DUPLO Stad Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen (10952) is een kleurrijke boerderijset boordevol leuke en leerzame mogelijkheden voor peuters.
Kinderen kunnen spelenderwijs leren over het dagelijks leven op de boerderij en ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale vaardigheden.
De set bevat een tractor, verschillende dieren en accessoires.
Het is een geweldig cadeau voor peuters die van dieren en tractors houden.
Bestel nu en laat je kinderen spelenderwijs leren en plezier hebben!

Waar is LEGO Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen 10952 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 54.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 55.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 60.801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 69.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
97
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
10952
lego insiders punten icoon
525
punten

Welkom op de boerderij! De LEGO® DUPLO® Stad Schuur, tractor \&& boerderijdieren verzorgen (10952) is een geweldige boerderijset voor peuters. Het zit boordevol leuke en leerzame mogelijkheden voor kinderen die dol zijn op dieren en tractors. Deze set is het ideale ontwikkelingsspeelgoed voor peuters die spelenderwijs willen leren over het dagelijks leven op de boerderij.

Leerzaam plezier op de boerderij

Laat je kindje zich thuis voelen op de boerderij met deze kleurrijke en speelse set. De LEGO DUPLO boerderijset bevat alles wat je nodig hebt om de dieren te verzorgen en de oogst binnen te halen. Er zijn boerderijgebouwen, een tractor en natuurlijk dieren, waaronder een varken, schaap, paard, hond, kip, haan en koeien. Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het naspelen van verschillende activiteiten op de boerderij. Wanneer de dag om is, is het tijd om de dieren naar bed te brengen en te rusten voor een nieuwe dag vol plezier.

Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters

LEGO DUPLO brengt creatief speelplezier binnen handbereik van jonge kinderen. Het speelgoed stimuleert zelfexpressie en stelt kinderen in staat om spelenderwijs te leren. LEGO DUPLO speelsets maken speciale momenten in de ontwikkeling van kinderen mogelijk, terwijl je samen speelt en belangrijke mijlpalen bereikt.

Boordevol mogelijkheden

De LEGO® DUPLO® Stad Schuur, tractor \&& boerderijdieren verzorgen (10952) is een speelset boordevol mogelijkheden voor peuters die van dieren en boerderijvoertuigen houden. Deze set bevat een tractor, varken, schaap, paard, hond, kip, haan, 2 koeien, 4 LEGO DUPLO figuren, een bouwbare schuur, een realistische hooibaal en een heleboel coole accessoires. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het naspelen van leuke activiteiten op de boerderij, zoals het voeren van de dieren en het paardrijden.

Een geweldig cadeau

De LEGO® DUPLO® Stad Schuur, tractor \&& boerderijdieren verzorgen (10952) is een geweldig cadeau voor peuters die van dieren houden, helemaal fan zijn van tractors of gewoon nieuwsgierig zijn. Het is perfect voor verjaardagen, feestdagen of elke andere gelegenheid voor kleine boeren en boerinnen vanaf 2 jaar.

Veelzijdige speelset

De schuur is ca. 23 cm hoog, 20 cm breed en 11 cm diep. Deze veelzijdige speelset kun je op verschillende manieren indelen en eenvoudig combineren met al het andere LEGO DUPLO boerderijspeelgoed. In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met modellen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel.

Peutervriendelijke functies

Alle LEGO DUPLO speelsets zijn speciaal ontworpen met peutervriendelijke functies die kinderen stimuleren om samen met hun ouders spelenderwijs te leren. De stenen en onderdelen zijn gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge kindveiligheidsnormen.

Koop nu de LEGO® DUPLO® Stad Schuur, tractor \&& boerderijdieren verzorgen (10952) set en laat je kinderen spelenderwijs leren over het boerderijleven en hun fijne motoriek en sociale vaardigheden ontwikkelen. Een geweldig cadeau voor kleine boeren en boerinnen die een hart hebben voor dieren en tractors!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 48.99 (15-07-2022) € 69.99 (13-07-2022) € 59.08

Ook aanbevolen:

foto van lego set10948

Parkeergarage en wasstraat

foto van lego set10955

Dierentrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.